pasta çizik gidermek için yapılır, cila ise boyanın üzerinde bir katm an oluşturar korumayı sağlar ve parlaklık verir. opak araçlarda doğru ürün ve uygulama şekli sonucu problem yaşamazsınız
Arkadaslar merhaba;
Opak kırmızı renk GP kullanıyorum..Araclarımıza ozeelıkle opak renklı olanlara pasta*cila bakımı beraber mı yapılmalı yoksa sadece cıla uygulaması mı yapılmalı..
pasta-cila uygulamasının opak renklerde olumsuz sonuclar doğurabılecegı soylenıyor...
Bu konuda fıkırlerınızı beklıyorum..
Iyı forumlar
pasta çizik gidermek için yapılır, cila ise boyanın üzerinde bir katm an oluşturar korumayı sağlar ve parlaklık verir. opak araçlarda doğru ürün ve uygulama şekli sonucu problem yaşamazsınız
Her pasta yapilisi varolan boya katmanini biraz daha inceltiyor, o nedenle zararli oldugu dogrudur. Kılcal türden cizikler mevcut ise, oncelikle pasta, üzerine cila atilmasi daha uygun tabi,
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Aşağıdaki linki incelemenizi öneririm:
https://forum.grandepuntotr.com/arac...sta-nedir.html
Pasta yapılmasını cok zararlı buluyorum arkadaşlar.aracınız boyandıysa pasta yapılır.orjinal boyası olan bir araca pasta yapmak demek boyanızı inceltmek demektir.amaç astarı görmekse pasta şart![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri