Arkadaşlar severek kullandığım 2006 model 1.4 Starjet aracımı satmak durumundayım. Aracımın boyanan ve değişen parçası yoktur. Kesinlikle motor zorlanmamış ve itina ile kullanılmıştır.
1-Boya, iç aksam ve motor koruması bir hafta önce yapılmıştır.
2-Lekeli olan tavan döşemesi değiştirilmiştir.
3-Orjinal karter muhafazası takılmıştır.
4-35.000 km'de tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır.
Fiyatı:18.500 TL
Fiyatta maalesef pazarlık yapamayacağım. Araç şu an 37.000 km'dedir.
Konu badboy1980 tarafından (24/04/2009 Saat 11:10 ) değiştirilmiştir.
model belirtirmisiniz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
aracı nerde gorebılrıız. bırde arac kac model 06,07 ?
Araç Kartal Yakacık'ta. Yazmayı unutmuşum kususra bakmayın, araç 2006 model.
Hayırlı satışlar fiyat uygun gözüküyor![]()
fiyat iyi gibi bende tek kapı active aldım 8 ay önce 2006 30.000 km de 17.700tl ye gayet makul geldi bana şimdi bu araç
hayırlı satışlar
fiat ve araba gerçekten güzel benim unoyu bi elden çıkarabilirsem arabanıza talip olabilirim...
Aracında güvenlik paketi var mı?
fiyat piyasa şartlarında.ÖTV indiriminden önceki 2.el fiyatı.
Yanlış anlamayın kesinlikle size tepki vermedim. Kötü niyet sahibi olmadığınıza eminim. Ama o kadar fırsatçı tipler var ki, adam telefon edip "abi temiz nakit 15000 lira vereyim" diyeni bile çıkıyor. Onların ki para, bizimki pul sanki.
Ama inanın ki size karşı bir tepki değildi. Yanlış anlaşıldıysam siz kusura bakmayın.![]()
hayırlı satışlar bende dizel aracımı aynı fiyata satıyorum ama malum piyasa kriz dönemi diye fırsatçı kaynıo..
üstad bence fiyat gayet iyi....!!! fırsatçıların ne dediğine bakmamak lazım bence bu araç bu fiyat bu km. yani bundan iyisi şamda kayısı derler şimdiden hayırlısı olsun dostum....!!
arkadasım ben de 2007 1.3 dizel activi 17.000 e verdim düşün artık 14 .000 e benzinli arıyorum bilginiz varsa arayın benı ankaraya gidiyorum bu hafta oto pazarına bakalım hayırlısı
Arkadaşlar ilanı kapatabilirsiniz. Herhalde istediğim fiyata satılmayacak. Kullanırım daha iyi.
Satanın büyük bir aciliyeti ve ihtiyacı ya da kazası/değişeni söz konusu olmadan bu fiyata 5kapı active bulursanız, haber verin ''Rekor'' diye belirtelim...
Bu arada kendi aracınızı da ucuza satmışsınız...
İlan sahibi arkadaş ta umarım yazdığı(ve kesinlikle hakettiği) fiyata satar aracını...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri