Sayfa 1/3 123 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Aracımı sevemiyorum

Oktay Can Eren
    defeat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 44

Standart Aracımı sevemiyorum

Selamlar arkadaşlar,
    Herhalde konu başlığından da anlamışsınızdır.Otomobilimi sevmeye çalışıyorum ancak sevemiyorum.Ailem,eşim ve otomobilim herşeyim ancak 13.06.2008'de aldığım aracımı ne yapsam sevemiyorum,bağlanamıyorum
    Bundan önce 1997'de aldığım Clio RSİ'ımı,sportpack'li 3 kapı Punto'muzu alana kadar kullandım.Ben aldığımda 45K,sattığımdaysa 175K'da idi.Çok şey paylaştık onunla,bir kere yolda bıraktı o da benim hatamdan dolayı oldu.Şimdi gelelim GP'yle olan ilişkime...
    Showroom'dan alıp çıktığımda hemen Bodrum yaptık.4 kişi+full bagaj,gerek performansı,gerek uzun yol konforu,gerekse klimanın gücüyle beni etkiledi."İyiki almışız" dedik.Otobanda sürücü tarafı dış aynanın altındaki siyah plastik uçtu gitti,sol ön davlumbazda bulunan siyah klepe gibi şeyi tutan plastik tutucu düştü."Hadi tamam" dedik.Bodrum'da serviste taktırdık.
    İstanbul'a döndüğümüzde klima sistemi komple gitti.Ne ısıtma ne soğutma,ne kalorifer fonksiyonu vardı."Soket çıkmış" dediler,hallettiler.Ön frenler kamyon gibi ötmeye başladı.Baktılar,"balatalar değişecek" dediler,yaptılar.1000km sonra tekrar ötmeye başladı,temizlediler.Kapıların ayarı kaçtı,neyse onu da hallettiler.Sürücü tarafı kapı fitili attı,yaptılar.Geçen hafta yine sürücü tarafı camını kapatırken bir çatırtı oldu ve cam kapı içine düştü.Motorun çarkları kırılmış! Şimdi ön frenler tekrar ötmeye başladı,kafayı sıyırıcam.Bunlar yetmezmiş gibi bugün de klima yine gitti ama bu sefer soğutma yok,zannedersem gazı kaçmış çünkü evaporatörde hiçbir soğuma ibaresi yok,normalde üzerinin kar tutması lazım ama görüntü sıfır.
    Yarın yine servise götürücem,bakalım neler zırvalıcaklar...
    Arkadaşlar aracım daha 10 aylık ve henüz 4500km'yi zor yaptım.Kredisinin bitimine 4 ay kaldı,biz ne alsak diye araç bakar olduk...Lanet olsun böyle firmaya...

Mehmet K.
    memox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 70

Geçmiş olsun Oktay Bey. Bu kadar sorunu üst üste yaşayan arkadaş pek denk gelmemişti. Ya araç problemli idi yada şanssızlık oldu heralde... Tamam GP sınıfının en sağlam arabası olmayabilir ama bu kadar sorunu tekrarlayarak yaşayanda fazla yoktur sanırım.
    Tekrar geçmiş olsun.

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

Geçmiş olsun. Sizin başınıza gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir valla. Aracınızı sevememekte sonuna kadar haklısınız. Fakat bu sorunlar iyi bir servisle düzelecek sorunlar. En kısa zamanda servisinizi değiştirin lütfen.

burak balcı
    buraktii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    10 EK 343
    Edilen teşekkür: 5

geçmiş olsun tam bir kabus yaptırmaktan yorulmuşsundur...

xxx çetin
    xborsaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 118

Alıntı defeat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar,
    Herhalde konu başlığından da anlamışsınızdır.Otomobilimi sevmeye çalışıyorum ancak sevemiyorum.Ailem,eşim ve otomobilim herşeyim ancak 13.06.2008'de aldığım aracımı ne yapsam sevemiyorum,bağlanamıyorum
    Bundan önce 1997'de aldığım Clio RSİ'ımı,sportpack'li 3 kapı Punto'muzu alana kadar kullandım.Ben aldığımda 45K,sattığımdaysa 175K'da idi.Çok şey paylaştık onunla,bir kere yolda bıraktı o da benim hatamdan dolayı oldu.Şimdi gelelim GP'yle olan ilişkime...
    Showroom'dan alıp çıktığımda hemen Bodrum yaptık.4 kişi+full bagaj,gerek performansı,gerek uzun yol konforu,gerekse klimanın gücüyle beni etkiledi."İyiki almışız" dedik.Otobanda sürücü tarafı dış aynanın altındaki siyah plastik uçtu gitti,sol ön davlumbazda bulunan siyah klepe gibi şeyi tutan plastik tutucu düştü."Hadi tamam" dedik.Bodrum'da serviste taktırdık.
    İstanbul'a döndüğümüzde klima sistemi komple gitti.Ne ısıtma ne soğutma,ne kalorifer fonksiyonu vardı."Soket çıkmış" dediler,hallettiler.Ön frenler kamyon gibi ötmeye başladı.Baktılar,"balatalar değişecek" dediler,yaptılar.1000km sonra tekrar ötmeye başladı,temizlediler.Kapıların ayarı kaçtı,neyse onu da hallettiler.Sürücü tarafı kapı fitili attı,yaptılar.Geçen hafta yine sürücü tarafı camını kapatırken bir çatırtı oldu ve cam kapı içine düştü.Motorun çarkları kırılmış! Şimdi ön frenler tekrar ötmeye başladı,kafayı sıyırıcam.Bunlar yetmezmiş gibi bugün de klima yine gitti ama bu sefer soğutma yok,zannedersem gazı kaçmış çünkü evaporatörde hiçbir soğuma ibaresi yok,normalde üzerinin kar tutması lazım ama görüntü sıfır.
    Yarın yine servise götürücem,bakalım neler zırvalıcaklar...
    Arkadaşlar aracım daha 10 aylık ve henüz 4500km'yi zor yaptım.Kredisinin bitimine 4 ay kaldı,biz ne alsak diye araç bakar olduk...Lanet olsun böyle firmaya...
    geçmiş olsun....inan seni çok iyi anlayabiliyorum....
    bunun nedeni fiatın düşük kalitede ürettikleri sanki dünyanın en ii kaliteli aracı gibi bize satmasıdır...araçlar düşük kalitede neredeyse çin malı olan bu chevylerde gözumde aynı değerdedir...
    sevememe konusuna gelince aynı olay bende var ...sevmek değil nefret ediyorum...herseyini yaptırdım..2.el canlandığı gibi hemen kurtulcam..bir dahada fiatın yanından geçmem açıksacı...km ye gelince sen gene iyi yapmıssın 5 senede 20.000 anca oldu

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

çok geçmiş olsun valla ne denebilirki ... hakikatten zor bir durum ..umaarım başka araçlardada buna benzer sorunlar yaşamazsınız..

umut kaya
    goldumut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07 ST 562
    Edilen teşekkür: 151

araçta bazı teknolojık urunler gıbı bırazda sans olmus anlasılan..benım aracım 2006 model benımkıde tek kapı bende baslagıcta ufak problemler yasadım ama uzun bır suredır sorun yasamıyorum ve aracımı cok sevıyorum.
    sızın durumda cok sansızlık.

ömer özer
    siromar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 244

çok geçmiş olsun gercekten enteresan bu kadar ust uste gelmesi,
    ama sizi iyi anlıyorum bundan onceki aracım 2007 civic'di ve hic servise gitmemistim (2 sene 22000km'de periyodik bakım hariç)
    punto'yu aldım servisten cıkamadım
    1)100 km de radyotor su kacırdı (servis oradaki contayı sıkmamış) Allah muhafaza tesadüfen kaputu acmasam ciddi sıkıntıydı.
    2) arka cam silecek suyu arabanın arka koltugunu yıkadı ( ek yerinden cıkmıs)
    3) istanbula gittim geldim on davlumbaz parcalanmıs ( nasıl oldu kimse anlamadı)
    4) cukura girdim jant egildi ( bu benim hatam tamam )
    5) arabaya adinin biri vurdu kactı ( bu da o adinin hatası)
    6) tus takımı ısıksızdı, ısıklısını buldum sunu takın dedim soket tutmadı takamadılar. Dısarda oto elektrikcisiyle beraber hallettik.
    7) herkesdeki gibi torpido kapagı bozuldu onu yaptırdım.
    8) muazzam arkadan ses geliyordu. bagajdaki kapagı kaldırınca kalkan kısımın plastigi kırılmıs onu degistirdim.
    yani saka gibi ama 8 ayda amma gitmisim servise ve cogu ne yazıkki arabanın hatası.
    ama ben GP'yi civic'den gene cok seviyorum. Belkide sadece kendi paramla aldıgımdan olmustur. (civic baba parasıydı sonucta da babada kaldı )
    StrucTuraL EngiNeeR

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp Ahmet Bülbül
    abulbul08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 495

çok geçmiş olsun bazen insanda şans olacak gerçekten sende şanslıymışsın

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Oktay geçmiş olsun,

Bence yaşanan sıkıntılarda biraz da şanssızlık sözkonusu.Şu anda 3. puntomu kullanıyorum.İnanın toplamda sizin yaşadığınız sıkıntıların yarısını yaşamamışımdır.Araç alımı biraz da şans işi, belki siyah olmasın kırmızı olsun deseydiniz hiçbir sıkıntı yaşamayacaktınız.Tekrarlanan problemlerde ben aracı değil de servisi suçlarım hep,

Umarım eğer araç değişikliği olursa yeni aracınızda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız...

MURAT IŞIK
    mm_isik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 223

Oktay bey. Gp nize bi şans daha verin okuduğum kadariyla çikarabildiği aksiliklerin tümünü çikarmiş. Uzun bi süre sizi üzmez diye tahmin ediyorum.

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gerçekten şanssızlık olmuş. Yani bu saydıklarınızın olması için aracı baya zorlamak paldır küldür yollarda 200 le gitmeye çalışmak lazım. Öyle bişe yapmadınız umarım. Ama sizinki gerçekten şanssızlık. Benim de çok sorunum oldu fakat her şeyi hallettim bi şekilde. Şimdi de fazla takılmıyorum.

Ama malesef fiat hala yeterince kaliteli değil bu bir gerçek. Ama bu olay fiyatına da yansıyor bu da gerçek.

Fırat Serhat
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. demon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 234

Benim arabadan tek bir memnuniyetsizliğim var oda taş döşeli yollarda eğer yoldaki taşlar biraz bozulmuşsa çok ses yapması. İşte o an sanki arabadan soğuyorum. Belkide benim araçta bir sorun olabilr.

Ziyaretçi047
    Ziyaretçi Ziyaretçi047 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

taşlı yolda malesef benim de öyle

Yeni Linea Urban 1.3 95 hp Ahmet Bülbül
    abulbul08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Artvin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 495

bu sınıfta araçlarda taşlı yollarda ses almayan araç varmı?

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

alper yonar
    Dynamic Üye alperyonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    06 YN 5**
    Edilen teşekkür: 356

Sizin ki gerçekten şanssızlık ama tekrarlayan hatalar servisten kaynaklanır. Önce servisinizi değiştirin eğer sorunlar hala devam ederse arabada bi sıkıntı vardır sonra da arabanızı değiştirin

ersin topcu
    ersin006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BE 1167
    Edilen teşekkür: 5

geçmiş olsun bende 2008 mayıs ayında gp aldım ufak tefek sorunlar oldu bazılarını ben kendim hallsetdim oto yıkamada ön sağ tekerdeki davlumbaza tanzikli su tutulunca kelepçe çıktı bende japon yapıştırıcı ile yapıştırdım ön sağ tekerin altında davlumbazı tutan vida plastik aksamla beraber kırıldı yine kendi imkanlarımla halletdim kablo bağıyla yerine tutdurdum yapamıyacağım sorunları servise götürecem tabi şu anda sorunlar var ama garantinin bitmesine 1 yıl var onlarıda zamanla halledecem sizinkide şans artık böyle sorunlar olunca insanın bütün morali bozuluyor gerçekten

vedat güçük
    Phaser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 43

Valla Dostum Cok Geçmiş olsun bende kasımda aldım aracımı daha 4000 KM.de aldığımdan beri dualogic şanzıman ile uğarşıyorum şuan dişliler bozulmuş ve italyadan 2 haftadır bir parça bekliyor anlıcan serviste yatıyor. senin yerinde olsam o kadar soruna karşı fiata karşı dava açıp aracın bire bir değişimini talep ederim tüketici mahkemesi direk seni bu sorunlar ile haklı bulacaktır.

Selçuk AKMAN
    selcukx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1

Bende aracımı 2008 de sıfır aldım ve 2000 km sonra frenlerden kamyon gibi ses gelmeye başladı. Servise gittiğimde aldığım cevap ise 2005 yılından itibaren balatalarda as kullanılmıyormuş bu yüzden tüm arabalardan bu ses varmış dediler. Tabi bende sadece puntoya binmiyorum ki doblo ve diğer araçlarada bindiğimde böyle bir ses çıkmadığını söyledim ama nafile. Sanırım kronik bir sorun.

1- Fren balata sesi
    2- Torpida kapağı sorunu
    3- Geri vites sorunu (zaman zaman geriye geçmiyor. 1 takıyorum sonra 2ye takıyorum ondan sonra geriye geçiyor)

Benim sorunlar bunlar ve kronik olduğu düşüncesindeyim.

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

abisi sen bu arabayı dırek sat. sans meselesi . senın arabayı tatıl gununde mı yapmıslar ne ... bu kadar sorun ust uste gelemez yanı... 2 senedir kullanıyorum 1 kere cıty moturu degıstır okadar.
    gücü tecrübe kontrol eder...

Sayfa 1/3 123 SonSon