Ötv indirimi 2. el fiyatları da düşürmüş.. iyi satışlar..
Arkadaşlar ben de puntomu satmaya karar verdim. 2007 1.3 90hp emotion. skydome var. 85.000km'de.
Sahibinden İlan No :#13023974
24.000 TL istiyorum.
https://www.sahibinden.com/emotion_5...XQQdisplayitem
Konu drhilter tarafından (18/03/2009 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: link eklendi
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
Ötv indirimi 2. el fiyatları da düşürmüş.. iyi satışlar..
link verirssen iyi olur abi ilan nodan bulunamayabilir ...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Linki ekledim. 1 hafta önce 26 planlarken şimdi 24 yazdık. Gerçi 23 teklif eden biri oldu ama acele etmiyorum. İlk gün 23 görünce şımardım galiba... olmazsa satmaz devam ederiz.
fiyatlar malesef cok düştü, bende satacaktım ama vazgecmek zorunda kaldım... sanırım beklemek zorundayız...
Evet ötv olayı ikinci elde fiyatları etkiledi.23 bence kötü bir fiyat değil 24 istendiği düşünülür ise.Aradaki bir milyrlık fark çok önemli değil.Hayırlı satışlar.
Bencede 23 kötü bir fiyat değil. Ama tabi ihtiyacın varsa. Çünkü anladığım kadarıyla satmasanda olur demişsin. İyi satışlar. Umarım istediğin fiyata satarsın.
Acil ihtiyacınız yoksa ÖTV indirimi kalkmadan satmayın derim....
güzel araba. hayırlı satışlar.
arkadaslar bu otv ındırımı 2.ellere bıcak gıbı saplandı.sakın satıyım demeyın cunku benım aracıma antalya bırmot 15 lıra verdısaka gıbı
Araç güzel insallah Kısa zamanda istediğiniz fiyata verebilirsiniz...
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
23 verdilerse hemen verin.
2. arabam olduğu için bu indirimler bittikten sonra da satabilirim.
bir de yenilemek için biton para vermek gerekiyor. astra sedan benzinli otomatik düşünüyorum. 34.5 fiyat verdiler. 12 bin farka değermi bilmiyorum.
Walla 23 çok az bir para bence acil değilse şimdi satmayın derim ... walla yangındanda mal kaçırmıyoruz fiyatlar füştü ama hem 90 lık hem emotion hemde sky dome li Lastik hediyeli ve hatasız bir araçta 23 e hemen verin denilmez..
katılıyorum sana femoli. zaten araçlarımızın gerçek değerlerini biz acele edip indirerek düşürüyoruz sanırım. sonra da emsal gösterilerek tüm puntoların rakamları düşüyor. sanırım biraz daha sabır en uygunu olacak.
Astra iyi araba evet ama benzinli yazmışsın.Dizel derim harzaman hele sen devamlı uzun yol yapıyorsan dizel tek geçilir.Sen arabanın kilometresi çok olduğu içinmi satıyorsun bilemiyorum ama araçtan sıkılmadıysan kullanmaya devam et.
Bence yanlış düşünüyorsun oalya genel olarak bak ötv olduğu için değil .Ne yapalım yani şimdi ötv çıktı diye öldü fiyatınamı verelim 2,5 ay sonra bitecek o zman ne olacak ?
Ben cok kişi tanıyorum sırf skydome olması için il il gezenSky dome vaz geçilmez bir özelliktir
![]()
ben astrayı şimdi alıp, puntoyu da 3-5 ay sonra da satabilirim. acelesi yok. uzun yol işi bitti, artık kırklareline hanımı da taşıdım. benzinli otm istiyor. bakıcaz artık.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri