Herkese Merhaba
27 Subatta tatil için konyadan yola çıktım akşehir-çay-dinar-denizli-aydın-didim(amma güzergahmış valla) yoluna düştüm arka camdan gelen muazzam tıkırtılar eşliğinde.çay-dinar arasında yollarımızın müthiş güzelliği!!! sayesinde araba beşik gibi sallandı kostebek yuvasından da beter o yolu nasıl geldim bilmiyorm bir yerde oyle bir cukura girdiki araba tampon onduzen komple dagıldı sandım. indim baktım ki bir sorun yok yola devam ettim. Denizliye geldiğimde araba komple sekmeye başladı. Sanki yolda tırtıklar var gibi pıtı pıtı sekiyordu. Neyse oyle oyle geldim didim'e ve aynı şekilde dondum konya'ya
Bugun sbah itibariyle ilk iş servise goturdum. araba lifte konuldu ve bir de baktıkki sol on ve arka teker saglı sollu donuyor( kucukken plastik topları dondurerek havaya aatıp yamuk mu degil mi bakardık veyamuk top saglı sollu donerdi ya aynen oyle) dediler jantlar egilmiş. Arka camdaki ses içinde bagajla cam arasındaki bagajı kaldırınca kalkan kısım(ismini bilemedim şimdi) onun tırnakları kırılmış ve o ses yapıyormuş . o degiştirildi iki mink plastik parcası icin 15 tl aldılar ve jantları yaptırmaya gittim.
70 tl ve 2 saatlik bekleme sonucu 3 jantın ayarı 4 lastigin balansı yapıldıktan sonra arabam eski gunlerine dondu

bundan çıkarılacak dersler
1) stabilize ve cukurlu yollarda 70'i gecmemek.
2) "Jantı da eğdin ya daha da birşey demiyorum zuhaha" şeklinde yorum yapan arkadaşlarınıza ve ailenize kulak asmamak
Herkese iyi forumlar