Oldukça meşakkatli bir çalışma ve emek silsilesi sonucu,
tamda istediğim gibi..son derece hoşuma giden bir uygulamaya imza atan;
aramalarıma sabırla ve ilgiyle cevap veren,
konulara benim açımdan ve tam memnun etme anlamında yaklaşımgösteren,
"Husso" nickli arkadaşım Hüseyin'e;
yanı başımda olduğundan dolayı..etkime fazlasıylamaruz kalan,
ama yine de özverili gayreti ile bu son derece hassas işçilik içeren uygulamanın altından da bileğinin hakkı ile kalkmasını bilen,
arkadaşım "Femoli" 'ye ve sabırlı yardımcısı Emre'ye;
her ikisi için ortak olarak da,
başkasının aracına uygular gibi değil de; sanki kendi araçlarına uygular gibi çalıştıklarını bildiğimden/gördüğümden dolayı;
çok teşekkür ediyorum.
Konu unik06 tarafından (26/02/2009 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir.
hayırlısı olsun çok ve çok güzel gözüküyor foto olsa bile... harika ellerine sağlık arkadaşların..![]()
çok güzel olmuş, ne kadara maal oldu??
göstergeler güzel olmuş dostm ama onun yanında ön konsolun görüntü pek gitmemiş
hayrılı olsun cok şık duruyo tam istedigim gibi sadece gostergelerde var. orta konsol gereksiz bence
güle güle kullan Oruç çok renkli bir araba olmuş![]()
StrucTuraL EngiNeeR
Oruç güle güle kullan, tam senin istediğin gibi oldu : )
@Ah-MeT; gözünden birşey kaçmıyor valla : )
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Çok güzel olmuş hayırlı olsun emeği geçenlerinde ellerine sağlık, ilk resimi gördüğümde bende şaşırdım erdi'yi tanıdım profile baktım oruç
iyi günlerde kazasız belasız çok güzel olmuş foyoğraflarda çok belli olmuyor orta konsol aslında kırmızı canlı gözle çok daha süper oluyor ellerimize sağlık değilmi femoli![]()
Şimdi arkadaşlar Herkese bende teşekkür ediyorum ...
1. orta konsolda değişti yani turuncudan kırmızıya geçiş oldu fotolarda pek belli olmasada orta kosol tamamiyle kırmızıSadece gösterge ve teyp ekranı mavi ..
2. Kapı kolları ve ayna ayralarıda kırmızı pek gözükmemiş ama ...
3.Bu adamın orda ne işi var.(erdi)
4.Bu iş yapıldı ama birde bana sorun![]()
5 .Oruc güle güle kullan inanki birtek senin arabada iş yaparken zevk alıyorum. Seninle didişmek süper
Hepimizin ellerine sağlık yorucu bir işti ..
Erdi bu arada saolAma yine çalışmıyor
![]()
Gerçekten Böyle Güzel olmuş Mavili Kırmızılı...
Femolinin elinden gelmeyen bişi yok yahu helal olsun : )
@erdi walla direk senin suratına çarptı gözüm : )
@femoli 3.Bu adamın orda ne işi var.(erdi)![]()
mavi göstergeler çok iyi olmuş.. bu işlem garantiyi bozuyor mu acaba? trakya yada istanbulda yaptırabileceğim yetkili bir servis biliyor musunuz?
kardeşim güzel olmuş göstergelerin.bu arada bende yeni katıldım bu foruma,ismim akın.memnun oldum herkesle tanıştığımıa
Bu puntolardan memnunmusunuz??ben yeni aldımda araçla ilgili pek bir bilgim yok aslında
Konu OzzY tarafından (27/02/2009 Saat 18:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood- lütfen kuralları okuyunuz
hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun ama yinede sen tanışma bölümüne bi mesaj atarsan daha iyi olur
Oruç, hiç rahat durmuyorsunGüzel olmuş, güle güle kullan,
Gösterge ve orta konsolun aynı aydınlatmada olması uyum açısından şart bence.Aksi halde çok göze batar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri