maşallah nazar değmesin..kız gibi..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kapı altlarına koyduğunuz aydınlatma hakkında biraz bilgi verirmisin kablolama olayını nasıl hallettin enerjiyi nerden verdiniz acaba
Süper bir şey ortaya çıktığı belliAma son halinin resimlerinide görmek isteriz..Dış mekan çekimlerini
![]()
Merhaba;
Sahip olduğunuz
POWER ACOUSTIK PTID-5850NT 5.8 Inch DVD/DivX/TV/Touch Screen
nerden temin edebiliriz, yada muadilini?
Hepsiburada.com : HARWARD ODL 400 DİV-X SD MMC USB 4 İNÇ EKRAN TV VCD MP3 PLAYER 255742 | Oto Aksesuar
arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum nasıl sizce gp uyarmı ?
güzel ama gp uyuyormu arkadaşlar
Konu JASMINE tarafından (18/11/2010 Saat 18:06 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir.
alpin türk mali
ama ben alternatifi olmadığından onu alacağım yinede çin mallarından iyidir hemde aegnin aynısını yapmış
ALPİN - ALPİNE FARKLI!
ARKADAŞ BENİDE KANDIRDI![]()
Fire in the hole !
Sistem cok ıyı ama cuk dıye oturmus bı tane daha var.asagıdakı link....
YouTube - Puntoputer
Bagajdan tek kare foto
![]()
GP in mirror is faster than they appear !
bass çok güzel slim basslardan en iyi ses vereni araba süper kaçırmayın..
çok güzelde bagaj olayı iptal olmuş işte bu sistemlerinde en büyük sıkıntısı bagaj.arkadaşlarada bi tavsiye benden eğer bagajım iptal olmasın yada sisteme verecek fazla uçuk param yok diyorsanız 50wx4 lük bir teyp alın ve kapılara izole yaptırın(hoparlör falan değiştirmeyin ve eklemeyin).görün bakın ses nasıl çıkıyor.ben şahsen yaptırdım media markta takıldı teyp.hoparlörde alcaktım teybi takan adam dedi arabanon kolonları süper.alacağın anca daha kötü olur dedi izole yaptık kapıya.isteyene gösterebilirim baslar on numara.dediğim gibi sadece teyp ve benim teybim 80 tl lik cd siz kart,usb ve aux olanlardan.düşünün bide sony veya pioneer taktığımı![]()
sistem güzel olmuş allah kaza bela vermesin ama keşke jbl kullansaydın ben ses konusunda alphine ve jbl den başka kullanmıyorum onlardan aldığım sesi henüz alamadım.eğer kapılarda oynama yapıcam dersen 3 yollu mid alacaksın arabanın içinde 5+1 ses dinleyeceksin ve en önemlisi kullanılan kablo.tv antenini ne kadara aldın ? ben 450 dolar vermiştim ama gerçekten 10 numara görüntüsü vardı ve yolda giderken dahil her türlü izleyebiliordum bende PİONEER AVH-5250DVD İNDAÇ DVD SD USB 2010 MODEL sahibinden.com'da vardı ve gerçekten seside çok güzel veriyordu
ses sisteminde jbl miş kicker mış hepsi hikaye Focal ve audisondan üstüne tanımam her iddaasınada girerim sıkıntı olmazdinleyenler bilir
![]()
Fire in the hole !
Yalnız Focal ve Audison diye kestirip atma ya çok iyi ses veren orta sınıf markalarda var. Morel, Inifinity, DLS, Harmann Kardon, Alpine, ESX, Rainbow, JL audio, Zapco; Genesis, Ground Zero, Audio System gibi markalarla kurulan sistemlerde on numara olur yani. Bir de markayla bu iş bitmiyor bir sistem ne kadar marka olursa olsun, en zayıf halka ne ise onun kalitesinde çalar. Mesela herşey marka ama ne olduğu belli olmayan bir sigorta ya da rca kablo yüzünden bunlar heba olabiliyorYalıtımı da eklemeyi unutmayım tabi
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri