arkadaşlar bende araçıma ses sistemi yaptırmak istiyorum bana yardımcı olup tavsiyede buluna bilirmisiniz acaba ;
İsteklerim ve düşüncelerim şu şekilde sizce neler olabilir;

1)-Önlere 13 cm orjinalliğini bozmadan ilave yada eklenti yapmadan(mdf yada polyesterde ek yapıyorlar) iyi bir marka ve yüksek watt kolon(kompenant mid diye kelimeler kullanıyorlar nedir ne için kullanılır bilmiyorum burda kullanılabilirse oda olur)

2)-Arkalara 10 cm orjinalliğini bozmadan ilave yada eklenti yapmadan(mdf yada polyesterdeb ek yapıyorlar) iyi bir marka ve yüksek watt kolon

3)iyi bir teyp indash olur double din olur veya kaliteli normal bir teyp ama özellikli olmalı iyi ses çıkarmalı

4) Bağaja panzoletin olduğu yere orjinal panzoleti çıkarıp güzel bir panzolet yaptırıp içine 2 tane 400 waat veya 600 watt olabilir kolon ortayada bir tane 30 cm falan bas koydurmak wattını bilmiyorum ne uyarsa yanlarınada tizler olabilir veya 3 tane 30 cm bas yanlara mid tiz ne olabilirse ama bu panzolet benim bagajı kullanmamı engellemiyecek ebatta ve şekilde olmalı

5) bu sisteme göre iyi bir yada iki tane anfi yanlız koyulacağı yer çok önemli bagajı kullanıyorum beni engellememeli ona göre gerekirse küçük ebatlarda uygun yerlere sığabilecek ölçüde olmalı

ayırdığım para 1500-2000 tl arasında olabilir sizlerden fikirlerinizi bekliyorum şimdiden herkeze teşekkürler