Alıntı szgnpnt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam butun suc fiat matkasinin. bu kadar basit bir seyi bir usb bir aux baglantisini araca koymamak nedir. Sana maliyeti kac kurus olacak. Ama kredim bitsin ilk isim arabayi degistirmek olacak .

FİAT PUNTO 2013 1.3 MULTİJET 75 HP POP
Haklısınız ama hala 2018de bile bu bt araç kiti olmayan araçlar hemen hemen aynı segmentte her markada hala satılıyor.Yine de Fiat bunu 2008de lineada,2011den sonra puntoda koymaya başladı üst donanımlarda. Bt araç kitine gelene kadar daha benim arabada bagaj lambası yokTeybimde aux var mi ? Ve bir kac soru,tesisatı da yok.Babamın 92 model broadwayinde vardı..Alırken baksaydın diyceksiniz ama kimin aklına gelir bagaj lambasının olamayabileceğiTeybimde aux var mi ? Ve bir kac soru.Sağ güneşlikte ayna yok,hanıma "paramız buna yetti"dedimTeybimde aux var mi ? Ve bir kac soruÇözüm olarak hanımı şöför koltuğuna geçirdim,bütün aynalar onun artık.Kimisi de ekleyebilirsin diyo,elektrikçilere gidiyorum burun kıvırıyolar.2012de 2011 model araba aldım,yıl oldu 2018 tamamla tamamla bitmiyo..........arabasıTeybimde aux var mi ? Ve bir kac soru

kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi