-
Cevap: 2006 Punto Multimedya
Hayırlı Olsun cihaz güzel, güle güle kullanın. Benim ön konsol grimsiki bende siyah baya sırıtır sanırım.
-
Teşekkür ederim. Araba yı ihtiyaç olarak alıyoruz. sonro hobimiz oluveriyor. Ha orasını yaptırayım ha burası derken tatlı bir dert oluyor aslında.
-
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
Fora61 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı Olsun cihaz güzel, güle güle kullanın. Benim ön konsol grimsiki bende siyah baya sırıtır sanırım.
Benimkide grimsi ama ben taktırdım siyahı. Gri versiyonu multimedyanın eski versiyonunda varmış. O yüzden taktırmadım grisini. Siyah taktırdım. Çok ta sırıtmadı.
Çünki ön konsolda da gri zemin üzerine tuşların hespi siyah zaten. Punta tasarımcıları bunu uygun gördüyse multimedyanında siyah olmasının bir sakıncası yok. Ayrıca punto nun klima ve diğer tuşlarıyla da uyum sağlamış oldu. Resimlerde de görüldüğü gibi...
-
Bu arada bu multimedya ile ilgili bir tanıtım videosu çekip youtuba yüklemiştim. 2 hafta önce.
ayrıntılarıyla inceleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=GdPkj8kqvgo
-
Alıntı:
nihat namuk Nickli Üyeden Alıntı
Kocaeli'de bir firma var 900 TL satıyor sizin bu cihazdan, siz neden İstanbulu tercih ettiniz acaba ? Sıkıntımı var o firmada ?
-
900 tl olan Windows Ce işletim sistemli olan. cift çekirdek işlemcili eski versiyon yani.
Benim taktırdığım Androıd 4.4.4 kit kat ile çalışan 4 çekirdek işlemcili 1 gb DDR3 ramli olan navimex..
Yeni versiyon olanını taktırdım.
-
Alıntı:
900 tl olan Windows Ce işletim sistemli olan. cift çekirdek işlemcili eski versiyon yani.
Benim taktırdığım Androıd 4.4.4 kit kat ile çalışan 4 çekirdek işlemcili 1 gb DDR3 ramli olan navimex..
Yeni versiyon olanını taktırdım.
Kocaeli'ndeki sizin taktırdınızdan android versiyonlu. O yüzden sordum size. sanırım orda oldunu bilmiyodunuz.
-
Evet olabilir. Burda araştırdım bulamamıştım. o yüzden istanbulda taktırdım.
-
benım 1 hafta olmadan geri vites kamerası siyah ekrana geçiyor geriye takınca ve radyodan ses gelmiyor buyuk ıhtımalle arkadaki soketler çıktı yarın gidip göstericem taktırdığım yere bakalım sonuç ne olacak..
-
Alıntı:
ugurduzenli Nickli Üyeden Alıntı
benım 1 hafta olmadan geri vites kamerası siyah ekrana geçiyor geriye takınca ve radyodan ses gelmiyor buyuk ıhtımalle arkadaki soketler çıktı yarın gidip göstericem taktırdığım yere bakalım sonuç ne olacak..
Benimde öyle olmuştu. Taktırdığım yeri aradım. Cihazı kendi ayarlarından resetledim düzeldi. 30 sn sürüyor resetlemeside. istersen önce öyle bir dene. düzelmezse gidersin.
-
Alıntı:
Benimde öyle olmuştu. Taktırdığım yeri aradım. Cihazı kendi ayarlarından resetledim düzeldi. 30 sn sürüyor resetlemeside. istersen önce öyle bir dene. düzelmezse gidersin.
şuanda sorun çözüldü gibi ama yer yakın zaten götürüp göstericem arkadaşa sordum şasede temazsızlık olabilir dedi bi fiziksel bağlantıyı kontrol etsinler sorun yazılımsalsa zaten çözülür..
teşekkürler yardım için tekrar hocam ama gerçekten arabaya binen herkes konsola bayılıyor bambaşka bi hava katıyor araca burası net :)
-
Bununla ilgili geçen ay bir tanıtım videosu çekmiştim. Youtubute ta
-
Alıntı:
hocam siz geri görüş kamerasını nereye taktırdınız benımki tamponu deldi takti o kılavuz çizgileri havaya bakıyor siz plaka lambasının oldugu yere mi taktırdınız?
-
Evet plaka ışıklandırmasğna takılar. Himalaya çizgileri normal. Bence sizde plaka ya taktırdı. Doğrusu bu çünkü.
-
Alıntı:
ugurduzenli Nickli Üyeden Alıntı
şuanda sorun çözüldü gibi ama yer yakın zaten götürüp göstericem arkadaşa sordum şasede temazsızlık olabilir dedi bi fiziksel bağlantıyı kontrol etsinler sorun yazılımsalsa zaten çözülür..
teşekkürler yardım için tekrar hocam ama gerçekten arabaya binen herkes konsola bayılıyor bambaşka bi hava katıyor araca burası net :)
Tabiki arabaya ayrı bir hava katıyor. Orjinal TEYB çok vasat olunca bu multimedya araca ekstra özellikler katıyor. Kötü tarafı fazla yakıt yakırıyor. Multimedya için araca hep binesim , gezesim var hep.
-
Bende bu üründen almaya karar verdim. Kocaeli'de bir firmada buldum 900 lira fiyatı. Kısmetse bu hafta içi sipariş vermeyi düşünüyorum
-
Alıntı:
Aytech71 Nickli Üyeden Alıntı
Bende bu üründen almaya karar verdim. Kocaeli'de bir firmada buldum 900 lira fiyatı. Kısmetse bu hafta içi sipariş vermeyi düşünüyorum
Tavsiye ederim. Ancak bu üründen aynı görünümlü işlemci ve ram gibi teknik özellikleri farklı olanlar var. Fiyatlarıda ona göre değişiyor. Çift çekirdek veya 4 çekirdek işlemcili olanları var. Ayrıca Windows CE sistemli veya Android işlemcili olanları var. Yİne Ayrıca ekran 800x400 ve 1024x720HD olanları var. Bunlara göre fiyat değişiyor. Ama görüntü aynı.. Bilgin olsun..
-
900 lira olanda çift çekirdek yazıyor. Sanırım o yüzden uygun
Sent my iPhone using
-
[QUOTE=Aytech71;993143]900 lira olanda çift çekirdek yazıyor. Sanırım o yüzden uygun
Sent my iPhone using [/QUOT
Dediğim gibi fiyatlar özelliklere göre değişiyor. Çift çekikirdekli nin performansı nasıldır bilmiyorum. Kötü olsa multimedyayı yapan firma koymaz. Tercih senin Ayrıca 900 tl üzerine birde montj parası verecetsin 100- tl civarı bilgin olsun. Ayrıca kendime aldığım 4 çekirdekli Multimedya cihazının tanıtım videosunu çekip youtuba koydum. bilmem seyrettin mi. Kullanımı ve özelliklerini bu videoda bulabilirsin..
Linki bu..
-
Merhaba bende multimedya taktırmayı düşünüyorum android li olan en son modeli ni istanbul da nakit 900 e bıraktılar ama kart a taksit deyince 1100 e çıktı
Aracım 2007 1.3 multijet dijital klimalı modeli
Bursa da bir kaç yere sordum uyum sağlamıyor araçla teknik problem çıkarıyor falan dediler daha önce taktıran arkadaşlar bir problem yaşadı mı
-
Alıntı:
stevenbursa Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba bende multimedya taktırmayı düşünüyorum android li olan en son modeli ni istanbul da nakit 900 e bıraktılar ama kart a taksit deyince 1100 e çıktı
Aracım 2007 1.3 multijet dijital klimalı modeli
Bursa da bir kaç yere sordum uyum sağlamıyor araçla teknik problem çıkarıyor falan dediler daha önce taktıran arkadaşlar bir problem yaşadı mı
son model ve androidli 900 normal gibi. zaten uyum sağlayan modellerde o civarda. bütçen el veriyorsa taktır. ancak geri görüş kamerasınıda iste eğer takmıyacaklarsa.
-
Kamera sıda var hatta telefon veya tabletin ekranı direkt oraya yansıtıyor baya güzel bişeyr benziyor bakalım kısmet
-
Alıntı:
Kamera sıda var hatta telefon veya tabletin ekranı direkt oraya yansıtıyor baya güzel bişeyr benziyor bakalım kısmet
o dediğin özellikleri olmayan cihazlar 1100 civarı. kaçırma bence.
-
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
En sonunda dün bende taktırdım newfron marka android li kameralı montaj dahil 1350 tl 9 taksitli fiyatı
Resim sitede ters çıkıyor bir türlü olmadı
-
Alıntı:
En sonunda dün bende taktırdım newfron marka android li kameralı montaj dahil 1350 tl 9 taksitli fiyatı
hayırlı olsun. ters olsada hava katmış :)
-
Bu multimedya linkini atarmısın çok güzelmiş
-
Alıntı:
Hayırlı olsun,bi de gün ışığında düzünden foto atar mısınız?Bursadan mı aldınız!
kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Alıntı:
arenas Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun,bi de gün ışığında düzünden foto atar mısınız?Bursadan mı aldınız!
kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
İstanbulda montaj dahil vardı. Linki kontrol etmedim telefondan girdiğim için. Bir bak istersen. https://www.sahibinden.com/ilan/yede...91971431/detay
-
Alıntı:
edll Nickli Üyeden Alıntı
İstanbulda montaj dahil vardı. Linke bakayım buluram atayım.
Bu new marka biraz pahalı oluyor,fiyat uygunmuş
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Konuyu hortlatmak gibi olucak ama aynı cihazın gümüş renginden lazım banada konsolum gümiş gri tamda :) hemen hemen aynı renk :)
-
Alıntı:
cavalier79 Nickli Üyeden Alıntı
-
Ben de yeni Navimex in cihazından (Android 8 ve 4gb ram li versiyonu) aldım. Almak isteyen arkadaşlarla düşüncelerimi paylaşabilirim.