Alıntı evren iskent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orjinal teybi mecburen bozacaksiniz. 1 sene orjinal teyp, 4 hoparloru magnat marka ile degistirek kullandim ama bas konusunda ziriltilaf kapi dosemesine bagli olarak kacinilmaz. Temiz, puruzsuz ses icin kapilardan basi almak lazim. Bunu icin de sub kullanilmasi lazim ama ana unite orjinal kalirsa bunu deck ile yapmak gerekiyor. Deck maalesef tum rca cikisi ile subwoofera tum frekanslari gonderdiginden sub ya da anfi uzzerinden kesim frekanslari ayarlari ile hassas ayarlar yapmak gerekiyor. Arka kapilardan alinan bas icin de ayni sorun gecerli. Subwoofer icin ayrilan dusuk frekanslari gondermek icin sub ayari olan ana unite tercihi yararli olur.

6 ay once yaptirdigim sistemi paylasmistim forumda. Genelde tum araclarimda benzer bir sistem kurarim. Ana uniteler ve kendinden anfili bas araca gore degisir. Bagajca yer kaybi olmamasi icin slim(koltukalti) bas kullandik ama yine de bagajda duruyor. Ses ayarlari yarinin altinda olmasina ragmen tatminkar bas var aracta. Ben bas icin degil sesi dengelemek icin sub kullandigimdan uzayan baslari sevmem. Ugultuyu sevmem. Su anda her muzigi keyifle dinliyorum ama mp3 kayitlari dengesiz oldugu icin ana unite uzerinden bas ayarina basvuruyorum arasira. Subwooferin kablolu kumandasi oluyor ama denge noktasini bulmak icin kabloyu cikardiktan sonra bir daha baglamadim.

Bu da benim aractaki mini sistem.

Saygilarimla.

https://forum.grandepuntotr.com/ses-...gisikligi.html

SM-T810 cihazımdan gönderildi
diğer konunuzuda okudum güzel bi paylaşım olmuş teşekkür ederim kendi adıma harcadığınız bütçe çok ciddi bi para teyp sub + montaj derken maliyet yüksek çıkıyor okuyup anlayamadığım kapıdakiler için amfi kullandınızmı yoksa koaksiyel hoparlörmü kullandınız