Teyp mp3 çalmadığı için önce bir aux kablosu taktım. Her bindiğimde telefonu auxa bağlamaya üşendiğim için aux ucuna bluetooth kiti bağladım. Sonra da telefondan müzik değiştirmeye üşendim hem de trafikte dikkat dağıtıyordu bu yüzden direksiyona bluetooth telefon kumandası bağladım.
Sonra da bluetooth kit şarjda takılı dursun diye bir de çift çıkışlı USB şarj aleti monte ettim. En son bluetooth kitinin gelişmişini, usb filan çalanını bulup onu göğüse yapıştırdım.
Çift çıkışlı 2.1 amper USB şarjı bardaklığa monte ettim.
Bluetooth kiti cep telefonu ndaki müzikleri telefona dokunmadan çalmaya , değiştirmeye ve telefon görüşmesi yapmaya yarıyor gayet güzel konuşturuyor telefonda. Ayrıca micro SD kart ve USB bellekteki müzikleri de çalabiliyor. Radyosu da var ama pek iyi değil.
Direksiyon kumandası. İlk bluetooth kitimde hiç tuş yoktu telefondaki müzikleri değiştirmek için bunu kullanıyorum. Çok alıştım sökmedim. Şarjlı. sarjı gayet uzun gidiyor (1,5 ay geçti hala bitmedi şarjı)
Velhasıl arabaya binerken telefonun bluetooth u açık olsun yeterli hepsi kendisi bağlanıp kendisi müzik çaları açıyor, çalıyor, değiştiriyor.
güzel ve yararlı paylaşım ellerinize sağlık
Artik usb li teyplerde ucuzladi. Pioneer 190tl alinir aslinda.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Aslında teyp ya da usb CD cahnger almayı çok düşündüm ama teypten Vazgeçtim bizim puntoların göğüste 1 din teyp ufak duruyor. Çerçeve ile takmak gerekiyor gözüme hoş görünmedi . 2 din teyp ise girmiyor.
CD cahanger da gereksiz pahalı geldi. Uzun sure kullanacak olsam alirdim . seneye satarım arabayı.
Hocam bluetooth cihaz üzerinde degistirme olmuyor mu zaten ? Kumanda gereksiz olmuş gibi
Merhaba, Punto evomda flash disk ile müzik dinleyebileceğim MP3 girişi mevcut değil. Aracım 1.4fire active. Flash diske müzk atıp teypten çalmak istiyorum. Bu ilk arabam ve pek te servis usta bilgim yok maalesef. Aracıma yukarıdaki ilk fotoğraf gibi mp3 girişi yaptırabilir miyim? Evet ise yer maliyet ne kadar olur?
Teşekkür ederim.
Wallaha okurken hem dikkatimi çekti yaptıklarınız hem gülümsememe sebep olduYaptıgınız sey guzel ama
Hocam üşengeç olmakta bagzen iyimiş
![]()
usb li teyp iyi hoşta direksiyon kumandasını kullanamadıktan sonra biraz boş gibi
Üşengeçlik bazen işe yarıyor. Çok hoş oldu sistem arabaya binerken telefonun bluetooth unu aciyorum bir de alıcıyı aciyorum. Bu aralar alıcıyı açmaya üşeniyorum içini açıp bakacağım sadece kontakla çalışacak hale getirilir mi? Ama ona da üşeniyorum.![]()
Discovery cihazımdan gönderildi
changer ı ben 140 liraya aldım bence tercihinizi changer dan yana yapabilirdiniz aracı satarken söküp satma olayınızda var sonuçta yinede tercih meselesi
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Orayı çıkartmadık.
Vites körüğü sökülüyor . Körüğü söküp kablo bardaklığa açılan delikten sokulup vitesin yanından çakmağa bağlandı.
Tam o noktadan Aux için teyibe gitmesi sökmeden zor olabilir. Ben de başta dişi aux takmak istemiştim sonra Vazgeçtim bluetoothlu yaptım. Sürekli telefondan dinliyorum müzigi sök tak uğraştırıyor.
Discovery cihazımdan gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Bookmarks