Alpine swe-815
Merhaba,
Yüksek ihtimal yarın devir işlemlerini bitirerek yeni Punto'ma kavuşacağım.
Açıkcası aldıktan sonra soracaktım ama sabırlı olamadım.
Aracın bas/tiz ayarlarını kurcalamadım ama , beni tatmin etmezse diye aracın orijinalliğini bozmadan ses sistemini şu şekilde daha iyileştirebilir miyim;
aracın orijinal teybine ve hoparlör sistemine dokunmayayım, mevcut sisteme sadece amfi ve sub bağlayayım. Bangır bangır ses çıkmasa da -bas takıntılı olduğum için- düşük seste bile yüksek bas alabileyim.
Aracı satarken de -istenmezse- bu ilave parçaları tak diye çıkarayım ve araçta da hiç izi kalmasın.
Tavsiye ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Alpine swe-815
Orjinal kolonlar ne tür bir bass bağlarsanız bağlayın bass sesin önüne geçecektir büyük ihtimalle. Bence onun yerine orjinal teyibe bir takım infinity mid bir ufak 30 cam kabin bass ve 4 kanallı bir ses anfisi bağlatarak hem güzel bir ses alabilirsiniz hemde öyle çok bangır bangır ötmez. İstediğiniz zamanda aynı şekilde hepsini söktürüp orjinale çevirip aracı satabilirsiniz.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
şükrü'nün gönderdiği aleti araştırdım ve bayağı yorum okudum. görünüşe göre tam istediğim tarzda, işimi görecek, işin bitince tak sök götür, hiçbir iz bırakmayacak bir alet. şu an montaj dahil 500'e aradan çıkacak gibi görünüyor.
nasip olur da kurarsam deneyimlerimi paylaşırım.
Baglarsan yorumlarını çok merak ediyorum çünkü 1 ay sonra bende bağlamayı düşünüyorum. Benim istediğim teypten basslari kisacam sadece basslar subwooferdan gelecek . kapılarda zirildamayacak. Ama kaliteli bir ses alabilir miyim bass orjinal kolonların önüne geçer mi diye tereddutteyim . eğer baglarsan deneyimlerini bekliyorum
Bende arastiriyorum onun için onerdim sanamaalesef ankaradayim
Hei HAA-504 4 amfi ile ön kapılara sc6c jbl mid takımı ile
Jbl Box-1214CS 30Cm 1000Watt bağlattım çok kaliteli oldu ama orj.hoparlörleri atın gitsin çöpe mid amfi bass teyp güzel iş görüyor.
arkadaşlar ben henüz bağlatmadım. bi 3 ayı bulur sanırım. nedeni ise;
bası fulledimi trple 0 bu haliyle ses max 4 veya 5 te dinliyorum beni kesiyor. acemi olduğum için motorun sesini dinlemem gerekiyor.
3 ay sonra taktırırım sanırım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri