anfiyi orjinal teybe bağlamak için ufak bir aparat kullanılıyor.ben yaptırdım 50 tl ye
Herkese merhaba , punto evo aracima Alpine swe-815 anfili bas taktirmak istiyorum sesini daha once dinledim ve hosuma gitti . Insanlari rahatsiz edicek bi sistemi degilde beni tatmin edicek keyifle muzik dinleyebilcegim baska bi oneriniz varmi ve bu konularda fikrim yok pek bu bass i orjinal teybe nasil taktiririm . Ucuz yollu fikirlerinizi bekliyorum .
anfiyi orjinal teybe bağlamak için ufak bir aparat kullanılıyor.ben yaptırdım 50 tl ye
beni tatmin etsin ara sıra sesi açtığımdada hafiften burnum titresin diyosan al bi jbl 30 cm 1000watt 250 rms değeri var yanındada 200 watt rms bass çıkışı veren bi anfi işini görür...benimki xtec 180 watt veriyordu tüm plakalar titriyordu ve 1 kere ön kapı camı düştü vidalar gevşemiş bastan zamanla....bası 5 sene kullandım hiç bir sıkıntı vermeden ve şuanda arkadaşıma sattım zangır zangır o kullanıyor...yalnız merdiven altı yerlerden sahte ürün alma....ben sağlam bir tesisatçıdan almıştım jbl firma arabasıyla yarım saatte getirmişlerdi kitabı garantisi hepsini...anfiyi falanda thunder sunny falan öyle dandik markalar almayın 3 kere piooner bass yaktım 200 e lira çöpe gitti anfinin üstünde omlet yapardın...en sonra sattım onu birine kurtuldum...pioneer xtec gibi markalar tavsiye ederim
Konu ibooovn tarafından (10/03/2015 Saat 13:39 ) değiştirilmiştir.
Geçtiğimiz günlerde 2008 model 1.4 fire dynamic aracıma, forumumuzun üyesi değerli abim @halils2, alpine swe-815 ürünün montajını yaptı. Ürünün performansı benim için yeterli oldu. Bassları çok net biçimde dinleyebiliyorum, kumandadan bası arttırınca aynalar tatlı tatlı sallanıyor. Ürün, bizim arabalar biçilmiş kaftan. Orjinal ses sistemini tamamlayıcı nitelikte. Teypten, tizler +5, bas ise -4 olacak biçimde kullanıyorum. Alpine'nin kendi kumandasından bası istediğim gibi arttırabiliyorum. Kapı yalıtımları iyi olsa, teypten de bas daha fazla açılabiliyor. Ürün, ekteki görselde de görüldüğü üzere bagajda fazla yer kaplamıyor.
Aracıma, 9 yıl önce hız sabitleyici takan, çeşitilş elektronik ilaveler ve mekanik düzenlemeler yapan, böylelikle daha keyifli hale getiren saygıdeğer Halil abime teşekkürü bir borç bilirim.
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
Bu güzel düşğncelerin için teşekkür ederim. Güle güle kullan kardeşim
Estağfurullah abi, teşekkür ederim. Yaptığın işler bir yana nazik misafirperverliğini yazmayı unutmuşum Çorlu'da az ağırlamadın beni varolasın. Sıra şimdi senin Linea'yı alpinlemede takipteyim
Ölüm Gaz Pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri