ivedik oto ünlü den almıştım. hem görüp,hemde karşısındaki elektrikçiye taktırmıştım
Malum linealara multimedia li teyp geldikten sonra arkadaşım ve ben 1 er tane edinmek istiyoruz ancak orjinal teyp ile yan sanayi arasında kaldık ankarada yan sanayi multimedia cihazı olan arkadaşlara sesleniyorum (aşağıda resmi mevcut) incelememiz mümkün mü deneyimlerini paylaşmalarını rica edicez. Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler
![]()
ivedik oto ünlü den almıştım. hem görüp,hemde karşısındaki elektrikçiye taktırmıştım
FIAT LINEA 1.3 EASY
Tesekkurler bakicam insallah
Ne kadar da sorması ayıp hocam bende böyle bir sistem arayışındayım
3 secenek var 2 si cin menseili yan sanayi digeri lineada gelen orjinal teyp , resimdeki 1050 ile 1250 arasinda degisiyor, orjinal olan yani linealardaki ist. De halic oto 1050 montaj dahil satiyor, ankarada kartas fiyat i farkli, ayrica 3. Cihaz benim hosuma gitmedi 850ye bulunuyor. @slmgns
Merhabalar.
Foruma yeni üye oldum.
Resimdeki multimedya sistem çok güzel görünüyor.
Haliç oto daki ile sizin bu taktığınız multimedya arasında ne gibi fark bulunuyor.
Birde bazılarında dvd giriş yeri farklı oluyormuş (torpido gözünde).
Bu üründe ise orta yerinden bastırılınca konsol iniyor ve oratan takıyorsun dvdyi.
Tavsiyeniz ne dir.
Bu multimedyayı bende çok düşündüm ama sesden kalite ve performans bekliyorsanız üzülürsünüz.bu yüzden her ne kadar ön konsolu çirkinleştirecekde olsa ben pioneer deh x 9650 bt diye bir teyp var onu taktıracağım ama aracında tesisat bulunmayan beklentisi yüksek olmayan arkadaşlar için ideal bir cihaz
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri