inşallah . fazla wattın olması bir sıkıntıya neden olmaz değil mi ? seste olsun cihazda olsun ısınma vb gibi
Printable View
inşallah . fazla wattın olması bir sıkıntıya neden olmaz değil mi ? seste olsun cihazda olsun ısınma vb gibi
Sana söylerler zaten max şu ses düzeyinde kullan diye sonuçta sonuna kadar açarsan anfiyi yakabilirsin.
Dediğim gibi yüksek watt olmasını sen çok takmışsın kafana yüksek watt demek sen sesini sonuna kadar açabilirsin demek değil sonuçta anfiyi yoracaksın hoparlör ve bass ile. Birde anfiyi alırken soğutması varmı yoksa eğer belli bir sıcaklıktan sonra anfi bass ve hoparlörlerden sesi kısar haberin olsun yanises alamassın onun içinde mecburen teybi kapatıp soğumasını bekleyeceksin. Haa anfiyi alacağın adam sana abi var diyecektir o ürünü satmak için ama olmassa şayet taktırmaya gittiğinde de bunda yok dediklerinde ürün elinde kalabilir dikkatli olmanı tavsiye ederim.
H.KURU Saygılarımla
bu ürün sizce nasıl ? JBL GTO 75.4 TİPİ AS 75.4 ANFİ
Bunlarda harika bir ürün sen heralde git gide 300 tl ye yakın anfi alacaksın.
H.KURU Saygılarımla
ürün bu Jbl Gto 75.4 Tipi As 75.4 Anfi Oto Anfisi 29397870 - n11.com bu fiyata bulursam alırım :) jbl bu fiyata garip geldi ama...
yok ona dikkat ederim :) bu fiyata bu ürün sizce nasıl ki :D üstünde A.S.S yazıyor gelçi ama anlamadım :D adam gerçek 1800 watt demiş :D yeterli gibi
Jbl marka ürünler iyidir pionner kadar ama bu anfi yeni çıkmış ben bunun eski serilerini biliyorum.fiyatı ve 1800 watt biraz kafa karıştırıyor açıkcası ama sen bilirsin.
Ben 800 watt jbl ye 360 tl idi sanırım.
Fiyat ödedim.
Sen hala watt konusunda sıkıntıdasın kardes hangisini beğeniyorsan onu al.
Kafanı fazla karıştırma al ve geç.
Yoksa bu gidişte alamayacaksın.
H.KURU Saygılarımla
bu arada büyük ihtimal jameson olucak gibi A.S.S yan ürün diyorlar tüm ses sistemlerinin birerbir aynısını üretiyorlarmış onada gerek yok :) jameson alıcam işte öyle düşün :)
Jameson Usa 505 2500watt 4 Kanal Mosfet Amfi 26308221 - n11.com
Bu nasıldır peki :)
Ben anlatamıyorum galiba peki sorum olacak 2500 olmasını neden istiyorsun kardeşim de hele bakim.
Onu de benim yükarıda 800 watt'a neler taktığımı oku yani 2500 diye bu herşeyi kaldırır diye düşünmeyin.
Ayrıca pionner ve jbl markalar hariç gerçek wattlar yansıtılmıyor diğer ürünlerde.;) :D
H.KURU Saygılarımla
30 luk rahat sığar merak etme o konuda ;)
H.KURU Saygılarımla
Bende sistem yok :D ama düşünmüyorda değilim :)
Ben o ürünü öneri için sundum. Hem fiyatı uygun hemde arkadaş watt istiyor :D
Bana kalsa orjinal hi-fi sistem yeterde artar bile :D