Aracınız garantideyse ses sistemi dışında bozmaz !
Merhabalar arkadaşlar size bir sorum olacak? aracın orjinal ses sisteminde hiçbir değişiklik yapmadan sadece bass alabilmek için orjinal teybe 1 çevirici anfi ve bagaja bass koysak garantiyi bozarmı ?
Aracınız garantideyse ses sistemi dışında bozmaz !
aracım garantide hocam daha 2 senesi var sadece dediğim gibi bass ve anfi taktırıyorum. yani ses sistemi garanti dışımı kalıyor bu şekli ile.
Şöyleki yaptırmış olduğunuz işlemden dolayı aracınızın arıza görebilecek önemli organı medya çalarınızdır.Herhangi tamir gerektirir mekanik olmayan bir arızası olursa ses sistemine yapılmış ilaveleri öne sürerek garantiden çıkaracaklardır.İşlem sonrası normal şartlarda ses sisteminiz zaten garanti dışıdır.Sebebi ses sistemine kendi orjinalinde olmayan bağlantı sistemiyle ekipman bağlıyorsunuz!Yaptırmayı düşündüğünüz anfi subwoofer sisteminde çevirici gerektirmeyen anfiler var.Çevirici gerektirmeyen mono anfi ve subwoofer bağlarsanız en azından çevirciyle uğraşmayarak direk ses çıkışından ses çıkışı alarak sisteminizi oluşturursunuz.Kolay gelsin.
Tüm elektrik aksamı garanti dışı kalır.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Valla ben gp ye 2000 kmde iken yaptirmistim teypde bozuldu ses acma tusu tamire gitti geldi hic birsey demediler yani hersey servisin elinde onlarin insiyatie ben sizin yerinizde olsam kendinden anfili aktif bu subwoofer alirim hic baska tesisatla ugrasmam![]()
Aracı alırken baştan anlaştım tüm kapılar değişecek bıde bas takılacak dedım satıcıya eğer garantı dısı dersen almam dedım.aradı ustayı konustu sıkıntı olmaz dedıler öyle aldım.şu ana kadar elektrık ıle ılgılı bır problem yaşamadım.
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri