Walla bende de göstermiyor 8W 8W 8W
Printable View
Parça isimlerini normal mp3-cd'sinde gösteriyor zaten. Sadece bu arabirime bağlı USB medyadaki parçaları okurken göstermiyor. Sebebi de, arabirim teybe CD-Changer girişinden takılı olduğu için, bu protokol böyle parça ismi aktarılması gibi bir şeye izin vermiyor. Arabirim sadece ve sadece CD-Text okuyabilen teypler için bir hileye başvuruyor ve parçaların her birini bir CD gibi gösterip, "al bu parçaların her biri bir Audio CD'dir, göster bakalım isimlerini ekranda" diyor ve olay basitçe böyle gerçekleşiyor ;)
Ama bizim fabrikasyon muhteşem! mp3-çalarımızda Cd-Text, Mix gibi özellikler hak getire :mad:
güzel olmuş cem abi eline sağlık bende aux çıkışında toprdioya bi sterio jack çıkartmak istiyorum laptop bağlamak için ama vadi yardım etmesse yapamam tek başıma :D
ya biri banada yarım etsin bu aux konusunda
aslında basit olan birşey anlamayınaca zordur,riske girmemek için dışarıda bu işleri yapan oto teypçiler var onlara gidip derdini anlatırsan hemen hallederler,el freninin altına gözükmeyecek bir şekilde kabloyu çekerler,sende mp3 çalarını bağlar dinlersin.
selamlar civcivx
Daha once bahsettiğin yeni blaupunkt teybi almaktan neden vazgectin? Bende muzik sisteminde bişeyler yapmayı dusunuyırum ama sport paketli olmasına ragmen su anki seti cok yeterli gormuyorum. Blue&meyi alamamam benide uzmustu gerci telefon cok onemli değil benim için. Eğer Blaupunkt Queens MP56 modelini alsam direksiyondan teybi kumanda etmem mümkün olmaz mı?bence onemli kumanda olayı. Simdiden tesekkür ederim
Queens veya Casablanca veya Memphis (tümü de USB girişli, benzeri cihazlar) almaktan vazgeçmemin sebeplerinden biri, şu an için direksiyon kumandasını kullanmamızı sağlayan bir CANbus arabiriminin olmaması. Hatta aftermarket bir radyo cihazı doğrudan sokete takılınca çalışmıyor bile. ISO sokette ufak bir müdahale yapılması gerekiyor ama bu ufak bir sorun. Asıl sorun kumandalar. Gerçi iyi bir radyo-cd çalar alıp, çok daha işlevsel kumandasını da almak pekala mümkün.
Beni sırasıyla; direksiyon kumandasını kullanamayacak olmak, ön panelin bütünlüğünün bozulma durumu (bu arada standart bir radyonun takılabilmesini sağlayacak çerçeveyi de elde ettim, her ihtimale karşın bir köşede duruyor ;) ) ve konsolda sonradan takıldığı hemen belli olacak bir radyonun hırsızları cezbedeceği düşüncesi, bu fikrimden vazgeçirdi.
Açıkçası büyük markaların (Pioneer, Kenwood, Blaupunkt, JVC gibi) hiçbirinde GP için CANbus arabirimi yok ve bu saatten sonra da çıkaracaklarını pek sanmıyorum. Gerçi belli de olmaz tabii.
Peki bu durum araştırmacı üye civcivx'i pes ettirir mi? Ettirmez :D Araştırmalarım sonucu, sırf bu tarz ürünler üreten bir İtalyan firmasının GP için CANbus ünitesini satışa sunmasının eli kulağında olduğunu öğrendim. Normalde bugünlerde çıkması gerekiyordu ama 2-3 hafta sarktı. Testlerden başarı ile geçmiş, ufak birkaç işi kalmış. Çıktığı anda tüm bilgileri buradan paylaşırım.
Cem,abi aşmışsın olayı ...
cem bun bılgılere nerden ulastın ıtalyan punto sıtelerınden mı???
eline sağlık güle güle keyifle kullan.
bu teyp daha farklı benımkınden sanırım
ılk serı teyplerde daha fazla ozellık vardı sanrıım....
tek eksiği farkettiğim hıza göre ses olayı yok benimkinde
otoritec'in aracına takılan cihaz bizim şu an kullandıklarımızdan çok daha işlevsel. Bir mp3 çaların olmazsa olmaz işlevlerinden biri olan MIX var, bizimkilerde yok, daha ne olsun??? Yüzlerce, hatta benimki gibi bir durumda binlerce şarkıyı sırayla dinlemek-ilerletmek zorunda olmak kadar saçma bir durum olamaz. Bu cihazda CD-Text olayı da varsa (ki Fiat dökümanları var diyor), iş bitmiş.
var
hımm özür dilerim yanlış bişi sölememek için birkere daha denicem civcivx