Ce: Yeni aldığım görüntü sistemi
Alıntı:
Evren_c Nickli Üyeden Alıntı
Yurtdisinda insanlar genelde "orijinalci" benim gördüğüm, duydugum kadarıyla. O yüzden bulamiyorsunuzdur :)
yurt dışında orjinalcilik yok
tuning piyasası daha yaygın,
daha oturmuş
bir de vakit adamlar vakit bulamıyor yaptırmaya
misal fransa'da hafta sonu sigara bile alamazsın kapalı her yer
tek benzinciler
2009 grande punto için radyo gösterimi yukarıdaki gibi olan multimedya varmıdır acaba? Grande puntolar için biraz dikdörtgenimsi duruyor ekranlar ve küçük duruyor.
Alıntı:
marineros Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar.aracımın ses oynatıcısında aux çıkışı yoktu.üstüne bir de radyo bağlantı sıkıntıları,gps,USB,sd kart gibi birçok yenilikten mahrum bırakılmış olması beni bu ses&görüntü sistemini almaya mecbur bıraktı.tv hariç geri kalan herşeyi çok iyi.direksiyondan kumanda edilebiliyor,çağrıları içe aktarıp telefon görüşmesi yapılabiliyor,gps haritaları çok iyi,bütün poi leri gösteriyor.en önemlisi fiat punto için özel üretilmiş olması.çerçevesi birebir kalıp gibi oturuyor.eskiden ses sistemlerinin o kadar da önemli olmadığını düşünürdüm ama uzun yol tecrübelerinde ilaç gibi geliyor.bir sonraki aracımda bu hatalara düşmeyeceğimden eminim.iyi günler dilerim(bu arada fotoğraflar karışık olmuş.Türkçe ye çevrilmiş ve çevrilmeden öncesi olarak.Türkçe dil desteği var)
Blue me desteği var mı?
Güzel cihaz, düşünülebilir. Ekran kaç inch? 4", 5" ?
Alıntı:
punto57 Nickli Üyeden Alıntı
yurt dışında orjinalcilik yok
tuning piyasası daha yaygın,
daha oturmuş
bir de vakit adamlar vakit bulamıyor yaptırmaya
misal fransa'da hafta sonu sigara bile alamazsın kapalı her yer
tek benzinciler
Aslında kastettiğim "çakma" idi. Yani multimedya sistemi olarak söz gelimi Pioneer tercih ediyorlardır. Bizde ise genelde anonim Çin malları piyasayı domine etmiş gibi görüyorum ben. Yani Avrupa'da anonim donanımlar değil de bilindik markalar tercih ediliyor sanki. Bildiğimden değil de, gördüğüm kadarıyla yazıyorum.
grande punto 2008 modeline takılabilir mi ?
2 marka arasında kaldım bende sizin üründe sağ üste eko ve benzin deposu işareti var onlar tam olarak ne işe yarıyor
benim aracım 2015 popstar
Bende aracıma taktırmak istiyorum ama 2 marka arasında kaldım
sizinki hangi marka birde sağ üstte eco birde benzin işareti var onları anlamdım benim araça hangi artısı olur
popstar 2015
ama güzel ürün hayırlı olsun