üstad cuk oturmuş valla orjinal olmuş güle güle kullan.Markası modeli nedir?Biz de taktırsak.
Printable View
hiç bir tatilat yapmadım her parçanın yeri hazır eskisini söküp yenisini takmak kalıyor ben izmir carcocalden aldım izmirde oldunugunuza göre gidip yerinde bakın derim teknik serviste ANDAÇ bey size fazlasıyla bilgi verecektir imkanlarınız dogrultusunda almanızı tavsiye ederim süper bir cihaz
fiyat ve nereden temin edebiliriz pm atarmısın teşekkürler
Ilk önce hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım
Benim sorum direksiyondan kontrol tuşlarını kullanabiliyormusun benim double teybimde direksiyondan kullanamıyorumda nasıl yaptırdınız?
arkadaşlar. bende geçen hafta gp me naviteck marka izmir bimex ten internet üzerinden getirttim. 320 tl aldım.normalde 370 - 380 diyorlar ama outlet ürünü ve bir tane kalmıştı. adanada çerçevesi dahil 80 tl ye taktırdım. direksiyon tuşları tamamen çalışmakta. parça taktık felan diyip bisürü para istiyorlar ama 25 kuruşluk iki parça ekledi düğmeler aktifleşti. geri dönüş kamerasına 100 tl dedi ama taktırmadım. mersindeyim. buralarda olan varsa yardımcı olurum bu konuda. alan arkadaşlara hayırlı olsun.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah çok güzel olmuş yakışmış.
Zahmet olmazsa fiyatı dm ile alabilir miyim?
İyi forumlar