Alıntı MrFatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada torpidonun arkasındaki boşluktan kabloyu cekerek teybimizin arkasina çekiyoruz.

Burada soketimizi pinlerine yerleştiriyoruz. (Deneme yanılma yöntemiyle buldum )

Burada ise soket bağlantımızla gelen 2 ayrı kablo görüyoruz. Bunları ise birbirlerine geçiriyoruz. Aksi halde direksiyon kontrol paneli aktif olmaz. (Teybimizin arkasında takacak yer aramayın benim gibi , demiş olduğum gibi deneme yanılma yöntemi hepsi )

Cihazımızıda torpidoya koyduk. Ben burayı tercih ettim, sizler direk teybimizin arka kısmından aşağıya küllüğümüzün arka kısmındaki boşluğuda kullanabilirsiniz.

Görüldüğü gibi Cd Changer aktif hale geldi.

Vee mutlu son Orjinal teybimizde Usb'den, Sd kartımızdan ve Aux'umuzdan kaliteli bir müzik ve sürüş keyfi

Montaja para vermedim, sizlerde benim gibi 5 dakikanızı ayırarak bu zahmetsiz işi kendinizde yapabilirsiniz.

Usb, Sd kart test edildi mükemmel bir şekilde çalışmakta. Aux'u henüz test edemedim. Telefon hatunun telefonu, jak farklı olduğundan dolayı bunu deneme imkanım olmadı. Ama yarın mutlaka onuda deneyeceğim.

Resim kalitesi düşük farkındayım, telefondan dolayı ama sizleri aydınlatma açısından umarım faydalı olmuşumdur.
güle güle kullanın.bu aletten ben de kullanıyorum.benimki Cadence marka.Teyp ise Delphi.Arada bi uyumsuzluk var herhalde çünkü bazen teyp aleti görmüyor.o iki kabloyu birbirine mi bağlıyomuşuz? emin misin? ben bunları bağlamadan da direksiyon tuşları çalışıyor.