Arkadaşlar aracın orjinal teybini değiştirmek istiyorum amacım istediğim özellikler bluetooth USB AUX vs. kullanımı daha ayrıntılı işime yarayacak bişey istiyorum. Acaba önereceğiniz bi marka bi model teyp var mı ?
Arkadaşlar aracın orjinal teybini değiştirmek istiyorum amacım istediğim özellikler bluetooth USB AUX vs. kullanımı daha ayrıntılı işime yarayacak bişey istiyorum. Acaba önereceğiniz bi marka bi model teyp var mı ?
Babamın servisine yeni teyp takıldı.. Bluetooth, usb ve aux mevcut. Teypte oldukça hızlı çalışıyor usbyi taktığınız gibi 1 2 saniyede şarkıyı çalmaya başlıyor
pioonerdı sanırım. Teyp çalındığı için kaskodan değişmişti.. Araba şuan bursada işe gitti. P.tesi sabahı marka model söylerim teybide gösteririm abi
Hatırladığım kadarıyla teyp buydu.
![]()
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Valla çok memnun kalırım cd yapmaktan değiştirmektn bi hal oldum valla... orjinali çok güzel değil tek radyo ve cd çaları var![]()
Pioneer 6450bt alabilirsin ekran ve tuş renkleri değişebiliyor usb arkadan kablo ile istediğin yere taşıyabiliyorsun bir bak derim.
uzun süre JVC kullandım gerçekten mükemmel bir teyp antischok da çok kuvvetli..
bi kaç yere video atmışlar Pioneer 6450bt hakkında cd çalar problemi falan var heralde.bu tür yorumlar var . güncel indirimli fiyatı 355 tl normalde ne kadr bir bilgin var mı ?
amacım araç için sorun çıkarmayacak sizin kullanıp bildiğiniz iyi bir teyp istiyorum
Vallaha bana kalırsa pionner avh-6300BT alabilirsiniz bence
Sent my iPhone using .
H. KURU
bakalım son fiyat araştırmamıda yapayımda cd kullanmam olmadı usb de falans orun çıkarmıyorsa onu beğendim diğerlerinden daha iyi...
çok fazla yaa eminim çok iyi özellikleri vardır ama araca yapmam gereken bi çok şey var keşke sadece teyp olsaydı affetmez alırdım :...
Pioneer 6450bt Şimdilik iyi görünen güzel bi teyp önceliğim o olacak bakalım
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri