Olum ne ayaksın la sen.bı cozemdım senı:D Hayırlı olsun la.(teybı ben bagladım de yksa harbı sektırmeye baslıyom hee)
Printable View
Olum ne ayaksın la sen.bı cozemdım senı:D Hayırlı olsun la.(teybı ben bagladım de yksa harbı sektırmeye baslıyom hee)
Çok güzel olmuş , güle güle kullanın. Allah korusun , hırsızlar için define sandığına dönmüş araba :) Ben yaşadım Allah kimseye yaşatmasın.Aman dikkat !
Gerçekten ben bağladım :D Ama yardım aldım nereyi neye bağlıyacağımı vb.Bir daha olsa bağlıyamam ama :D
Benim bulunduğum muhitte benim arabama olmaz. Ama farklı bir yerde bilemiyorum tabi. Kasko bitsin işleticem yenilerken. Fazla bişi yok ama ne olur ne olmaz. Teşekkürler bu arada.
Çok başarılı Hocam güle güle kullan, kafalıklar havasını değiştirmiş aracın..
Koltuk kafalarını araç kullanırken göremedikten sonra kıymeti kalmıyo ama çok şık olmuş hayırlı olsun.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.
Maşallah süper olmuş
İyi günlerde kullanin
Güzel olmuş gerçekten güle güle kullanın..
gerçekten çok güzel olmuş hayırlı olsun yakışmış :)
hayırlı olsun güle güle kullan başkan
Eyvallah teşekkür ederim.
Burak kardeşim inan sevindim adına çok başarılı olmuş şimdi keyfini çıkar heleki uzun yolda öff diyorum sana başkada birşey demiyorum.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Hayırlı olsun güle güle kullan dostum.
burak hayırlı ugurlu olsun cok güzel olmuş buluşmalarda hürremi filan izleriz artık arabanda güle güle eskit şaka bir yana 300 e aldıysan bende alayım bir tane mümkünmü
hayırlı olsun güzel çalışma olmuş. güle güle kullanın.
Abi güzel oluyor ya oğlumu koyuyorum koltuğuna açıyorum pepeyi veya cars filmini o izlerken huysuzluk çıkarmıyor bende daha stressiz kullanıyorum. Süper oldu . Ha birde bluetooth var hep bahsediyorum polis ceza yazamıcak telefondan :)
Abi teşekkür ederim.
Teşekkürler.
Bakarız kanka. Bulursam sanada haber veririm ama evonun göğsünü bozmak hoş olmaz bence :) Yinede senin kararın.