evet üstadım bizim araçlarda gri çerçeveli. kısmetse alacağız. krdi kartına taksit varmış.
Printable View
cengiz kardeşim kürşat kargın isminde biri e mail atıp ben size 15 de gelecek falan demedim 18 de fabrikada ellerinde varmı bir sorayım dedim diye msj atmış. ya bu adamlar bizle kafa mı buluyor. net bir şekilde gelecek 15 de dediler şimdi kıvırtıyorlar.kafam atıyor valla alacam bi monitör ayna aracı değiştireceğim zaman da sökeyim ... düşünüyom.. bir duyum alırsan haber ver bakalım.
ne kadar bu sistemin fiyatı ??
Son durum ne acaba ?
bence bu iş yatar ...bu konuda bir çalışma yeni linea ve punto için var.. ısrar boşuna...ama isteyen italya üstünden getirtebilir. ama bu da astarı yüzünü geçecek bir fiyata denk geliyor. ben başka projelere yöneliyorum ...kolay gelsin arkadaşlar...you tube de çok marjinal çalışmalar var. ben birine bayıldım. evo taklidi bir navi sistem.. kabloları falan gözükmeyen cinsten..
Güzel bir cihazmış orjinal duruyor neden vazgeçtiniz alan olmadı mı.....
Belli idi.
Merhabalar,
Konu ile alakalı bir gelişme yok sanırım, yarın firmayla görüşmeyi düşünüyorum bir dönüş alabilirsem paylaşırım arkadaşlar.
Bugün konuştum firma ile, renk tutmadığını ve mart 1 gibi yeni ürün geleceğini ve deneyeceklerini söylediler. Sıkıntı olmaz inşallah. Tekrar soruşturucam önümüzdeki ay bakalım.
Abi sanırım getirdikleri alet siyahtı..bizim renkler gri olduğu için olmadı büyük ihtimal..
beklenen ürün sonunda görücüye çıkmış arkadaşlar.karelektronik in sitesinde inceleyebilirsiniz. ilgili arkadaşla görüştüm.
"grande punto medyakit"
1-renk gri olacakmış.( bizim puntolara tam uyumlu olacakmış)
2-fiyatta da, toplu alımlarda indirim yaparım. denildi.
işte link;
Grande Punto Medyakit
almak isteyen arkadaşlarla irtibata geçelim. fiyatı indirme şansımız olsun..
cihaz siteye konmuş alacaksanız haberleşelim. ok saygılar
işte link;
Grande Punto Medyakit
Çok pahalı. 1400tl etmez bu cihaz. 1000tl uygundur.
Sony Ericsson Xperia Ray cihazından 2 ile gönderildi.