Özen hifi var kafamda ama biraz pahalı yapcak sanırım konusmustum facebook'ta eger aklıma özen hifi yatarsa artık bi indirim yaptırtırırsınız :)
Printable View
Özen hifi var kafamda ama biraz pahalı yapcak sanırım konusmustum facebook'ta eger aklıma özen hifi yatarsa artık bi indirim yaptırtırırsınız :)
indirim kolay kısmı sen karar ver yer belli yaptığı işler katıldığı fuarlar, dergilere çıkarttığı araçlar vs. içime sinsin adam gibi iş olsun diyorsan gözün kapalı aracını bırakabileceğin bir yer sen karar ver gideceğin zaman konuşuruz h.sonuna denk getirirsen bende gelirim
7 PARÇA DENT OUT ARAÇ KAPORTA DÜZELTME SETİ 12TAKSİT KARGOBEDAVA - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 118965549 arkadaşlar konuyl alakalı degil ama bu nasıl
Tayfun hocam dediğin yerin oradan haftada belki 3-4 kez geçiyorum adını hatırlamıyorum içerdeki araçlara bakmaktan tabelaya bakmak aklıma gelmiyor ancak bir gün girip içeri " siz ne ayaksınız nesiniz" diye soracam belki 2 yıldır geçiyorum oradan daha bir tane standart araç görmedim en basit gördüğüm araç passattı...