radyo menüsünde ayarı var ama GP lerin nasıl bilmiyorum switch off diye bi bölüm var radyo menüsünde 00 minute getirmeniz gerekçek sizinki 20 minute falandır büyük ihtimalle![]()
Dostlar merhaba. Aracımı 2. el olarak alalı henüz 1 ay oldu, daha önce tanıtmıştım kendimi hatırlarsınız. Geçenlerde radyosunu kullanıyordum, ve yanlış hatırlamıyorsam, ilk kullandığım zaman ses sistemi kontağa bağlı idi, daha doğrusu anahtarı çekince kapanıyor, takınca çalışıyordu otomatik, sanırım o olayı bozdum şimdi manuel açıp kapatıyorum, tekrar onu nasıl aktif hale getirebilirim, kontağı kapattığımda teyp'te kapansın eskiki gibi. Değerli yardımlarını bekliyorum![]()
Okudum kitapçığında öyle birşeyler yazıyor, ama onla bağdaştırmadım demek ki oradan. Ayrıca yine geçen açmaya çalıştığımda code dedi, o da hırsızlıkla ilgiliymiş, ama basılı tuttum açıld code falan girmedim, o zaman ben birazdan inip deneyeyeim o kotağa bağlı açılma olayını.![]()
GP FİRE ACTİVE 1.4 8 V 77 BG-2008/EGZOTİK KIRMIZI
ne demek abi işin hallolduysa sorun yok![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri