Usb ve aux girişli port u sonradan mı aldınız.O noktayı tam olarak anlayamadım ?
2011 blue and me sistemli aracımın blur an me sisteminde bir arıza mevcut, gerekli bölümde konu açılmıştı, neyse bu arıza ile uğraşırken aracın teyp i söküldü ve aux girişinin kablosunun boşta olduğunu gördük bu kabloyu aux bölümüne yerleştirdik ve teyp te daha önce olmayan aux menüsü çıktı daha sonra daha önce sadece usb takabildiğim usb protunu söktüm yerine my life ta bulunan usb ve aux girişli port u taktım ve sonuç mükemmel şimdi herşeyi auxla bağlayıp dinliyorum ses kaliteside süperbu şekilde evo su olan varsa yapabilirler
![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Usb ve aux girişli port u sonradan mı aldınız.O noktayı tam olarak anlayamadım ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
evet benimli eski modeldi sadece usb girişi vardı sonradan aux girişli olanları çıkardılar my life olan modellerde ve yeni puntolarda olanlardan, onları taktım yuvası girişi herşeyi aynı, eğer teyp te media ya bastığınızda aux çıkmıyorsa bilinki teybin arkasında ince bir kablo var o çıkık demektir onu takıyordunuz ve usb girişini değiştiriryorsunuz oluyor başka işleme gerek kalmıyor ....
Çok ilginç ya. benimkinde aux yazmıyor , acaba aynı sorun mu var? Kendimiz sökebilsek şu teybi bakıcam arkasını. Peki usb portu kaça taktırdınız ?
Ben bu konuyu açacaktım. Aux girişini nasıl kullanacağız diye siz benden önce davrandınızAux kablosunu dışarıdan satın alıp flash disk taktığımız yerdeki girişe mi takıp dinliyorsunuz?
2 adet fotoğraf yükledim geri renkte olan eski usb girişim onu çıkarıp siyah microsoft yazanı taktım yuvası falan aynı direk oturuyor, fiyata gelince açıkçası bilmiyorum benim biraz al ver oldu bendekini verdim bunu aldım karışık yaniaslında eski usb nin duruşu daha güzel ama önemli olan işlevi yapıcak bişey yok
şimdi sırada kapı altı ışıklar var önümüzdeki hafta onları takıcaklar
![]()
bu arada parça fiyatı konusunda tuncay abi belki yardımcı olablir![]()
Kaça takıyolar çok merak ettim şimdi.Peki aracında blue & me olmayanlarada uyuyor mu bu parça?
Yani uyuyor mu derken enazından teyp ile uyum sağlar mı? Usb den müzik dosyalarını görür mü ?
Kapı altı ışıkta nedir yahuuu ?
Hımm bi araştırmak lazım. Peki bu kapı altı ışık için servis ne kadar ücret istedi ?
ışıkların çifti 13 tl işçilik hediye![]()
Vay arkadaş millet neler yaptırıyo. Ben de istiyorum.Serviste mi oluyo bu iş ? Yaptırırken mutlaka resim çekin ve forumda paylaşın, faydalı olur.
Bugün aux kablosu aldım ama ses çok kalitesiz kaldı ve ses kimi zaman kısıldı kimi zamanda tamamen kesiliyor. Sanırım kabloda sıkıntı var. ama 1-2 sefer cd kalitesindeki sesi aldım ufacık bir kıpırdamada hemen ses kesiliyor cızırtı başlıyor..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri