2.amfi olacaksa kapasitör ihtiyacı doğacaktır, ki bana göre jbl 1000 bas için 2. amfiye gerek yok cihazın verileri belli mustafa abi bağladığın ürünü çalıştırır çaldırır bunda sıkıntı yok ama montaj konusuda belli ilerleme kat etmiş insanlar çaldırmak önemli değil beslemek önemlidir her amfi her ürünü çaldırır ama besleyemez burda da konu jameson vs. gibi ürünlere geliyor yurt dışında bağımsız firmalarca yapılan testler, yarışmalarda nedense bu tarz firmaları göremedim bu yaşıma kadar kimse yanlış anlamasın bilgilendirmek amaçlı yazıyorum eleştiri yapmıyorum sonuçta herkezin zevkine ve bütçesine göre hareket etmek zorunda ama inanın bir çok ürünün üzerinde yazan değerler tamamen atmasyon iasca gibi bağımsız test sonuçlarında ödül almış ürün ile iasca katılmamış ürün arasındaki farkllar dağlar kadar ben focal midlerimi alırken rsm değeri 70 idi, yine bilindik başka bir markada üzerinde 80 rms yazan mid vardı aynı beslemede denedik sonuç 70 rsm focal ezdi geçti çünkü üzerinde yazan değerler bire bir doğru