ileriye yönelik teyp-amfi tavsiyesi güzel ama neden ortalama mid tavsiyesi o tuhaf bide ileriye yönelik teyp nasıl oluyor ?
Printable View
ileriye yönelik teyp-amfi tavsiyesi güzel ama neden ortalama mid tavsiyesi o tuhaf bide ileriye yönelik teyp nasıl oluyor ?
mesela jbl gto6508 16mid takımının fiyatı 150 tl ama hertz hsk 163 750 tl veya vibe focal mid takımlarının fiyatlarını araştırın ileriye dönük dediğim olay anlatmak istediğim şey şu : bende hastalıktır ne yaptıysam bir süre sonra dinlediğiniz sizi doyurmaz daha güçlüsünü istersiniz bu yüzden özellikle stereo anfi+mono anfi+kablo teçhizatı ve teybinizi bir kere alıcaksınız kaliteli alın demek istedim umarım anlamışsındır arkadaşım
anladım hocam 8 yıldır hobi olarak yapmaktayım, bu arada vibe midlerin sağı-solu belli olmaz tak diye elinde kalabilir buda küçük dip not
yalçın hocam kullandığım bir pioneer avhp7500 indash vardı sürekli arıza çıkarır oldu yerine alpine d300 indash alacağım kullandınızmı yada ses kalitesi hakkında bilginiz varmı? aldığım kişiye yolladım elinde d300 olduğunu başa baş değişim yapabileceğini söyledi d310'nun görünümü daha güzel ama d300'e talim, fark yoktur inşallah ses kalitesinde ?
ses kalitesinde alpine nın uzerine ses kalitesi yoktur .