gecen aylardada bahsetmistim arabamin blaupunkt marka orjinal teybinin yanmasi sonucu cikmacilarda teyp aradim durdum.bu arastirmada gordumki arabalarimizda blaupunkt, grundig ve bosch olmak uzere 3 farkli marka teyp kullanilmis.blaupunktu zaten kullandigim icin gayet iyi taniyordum.cikma grundig marka teybide takip denedim ses kalitesi tatmin etmedi.ardindan 2011 model fiorinodan cikma bosch marka teyp bulup denedim arabamda.ve sonuc mukemmeldi.bosch blaupunktu satin alinca teypte sanirim modifiye yapmis.fiat hifi sistemli aracimda blaupunktta ses 20 lerde bozulmaya basliyorken bosch markada ses 34 lerde bozulmaya basliyor.ses kalitesi bariz 2 kat daha yuksek.loud ve ekolayzir özelligi daha kusursuz, ayarlar daha stabil ve ses daha net.
diyeceksiniz ön paneller farkli nasil montaj yaptiniz?fiorinodan cikma bosch marka teybin on panelini sokerek yerine bozuk blaupunkt teybimin on panelini taktim.on panellerin yapisi birebir ayni sadece dis plastik cerceve farkli.tum fonksiyonlar soketler ve direksiyon tuslari birebir ayni.
kisacasi hem daha kaliteli ses elde ettim hemde daha ucuza cikma teyp buldugum icin paradan tasarruf etmis oldum.
sizlerle paylasiyorum, bigün basiniz teyple belaya girerse belki faydasi dokunur...
Sent my GT-I9100 using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri