Eşşek saatinde olmadığı sürece küfür etmek zor ya.
Printable View
Eşşek saatinde olmadığı sürece küfür etmek zor ya.
birine yönelik yazmadım. üzerinize alınmayın. stepne sacı tıngırdamıyor, merak etmeyin. kullandık biliyoruz, ondan böyle net yazıyoruz.
valla arkadaşım, camın açık kapalı farketmez. aracın boyu , misal 50 hz frekansın dalga boyundan kısa olduğu için sen camları açsan da kapasan da bagajındaki subın sesi dışarıdan duyulur. elbette kimseyi rahatsız etmiyorsan kimse de sana sövmez. rahatsız edenler var, sözüm onlara, küfür etme hakkım bakidir.
saat gece 2 de, sokak arasından batsın bu dünya diye geçenlere bende sövüyorum. ama sahil yolunda çevre yolunda vs. açıyorum yani. duyan varsa küfür edebilir hakkı bakidir ben duymadığım sürece :)
"bas" ve "sub" ayrı şeyler değil mi?
ben wuuuuvv wuuuvv sub yerine, gümbür gümbür bas sevenlerdenim :)
arka pandizota 2 adet oval 3 yollu hoparlör taktırdım Pioneer marka Anfi'ye bile gerek duymadan arka kapıdaki hoparlörlerden kablo çektirdim Bagajdaki boşluğun akustiği sayesinde çok iyi bir ses alınıyor...
arkadaşlar bende puntişime ufak çaplı ses sistemi yaptım. çokta orjinal oldu. Sistemi kurarken 30cm bas denedık bırde 20 cm. kutusu okdar kucukki yer kaplamıyor. sesi tatmınkanr puntoyu fena sallıyor. ve bozmuyor. aldığım bas aşağıdaki linktekinin aynısıdır.yakında foto çeker buraya koyarım.
20 cm minik devler....... kicker comp8 orjinal kutusunda - Subwoofer Hoparlör Çeşitleri sahibinden.com'da - 98347573