olmaz gibime geliyor çok bilgim yok ama 1000 watt lık subwoofer bağlamayıp sadece mid takımı bağlarsanız olur ama 1000 wattlık subwooferı kaldırmaz.Jameson un 1500 wattlık amfisi var 100 TL civarı galiba onu alsanız rahat kaldırır.
arkadaşlar acil bir bilgi alış verişi yapmamız lazım siz forum dostlarımızla..Aklımdaki ses sistemi tesisatı bir amfi bir jbl 1000watt subbuffer 2 adet jblın kapıya takılan hoporlorunden takmak ıstıyorum lütfen beni hayıflamayın cunnku pek bır bılgım yok ses sıstemlerı ile ilgili yani kafamda canlandırdıgım kadar yazıyorum suan..bir akrabamda amfi olarak MAGNAT CLASSİC 360 4 x 90 mevcut ıstersen sana hediye edebilirim dedi bu amfi üzerine dediğim özellikte bir ses sistemi yapabılrımıyız şimdiden teşekkür ederim
olmaz gibime geliyor çok bilgim yok ama 1000 watt lık subwoofer bağlamayıp sadece mid takımı bağlarsanız olur ama 1000 wattlık subwooferı kaldırmaz.Jameson un 1500 wattlık amfisi var 100 TL civarı galiba onu alsanız rahat kaldırır.
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
ben jameson amfi subwoofer kablo vs.. satıyorum ilgilenirseniz ilanlarda mevcut
4 kanal amfi işine rahat görür 1 takım mid ve bas yeterli gelir
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize) özellikle Can Üstadıma özel msjda yardımcı oldu çok işime yaradı sağolun
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
çoğu markanın göz boyama taktiği 1500 w -2000 w gibi şişirme teste soksan 30-40 rms anca verir işte bu yüzden büyük markaları seviyorum üzerinde yazan neyse onu veriyor
arkadaşlar amfide kaç wat olduğundan çok kaş RMS(arames) olduğuna bak mesela bir sanyy veya goldmastır gibi amfilerde 1000-1200 veya 1500 wat yazılı anlamayan bunu görünce aaa harika diyor ve alıyor tesisatı kuruncada sonu hüsran bütün wat lar yalan oluyor. örnek: bir jbl, kenwood,pıoneer vs gibi markaların üzerinde 600-700 felan yazar ; diğer taraftan sanny,goldmastır ve daha nice bilinmedik marka anfilerde 1000-1200-1500 gibi wat yazar görünüşte tanınmış markaların wat ları düşük ama fiyatları yüksek işin ustalığı da bundan sonra başlıyor. tanınmış markaların 600 watlık amfinin rms 300 iken diğer markaların 1500 watlık amfinin RMS değeri 200 bilmem anlata bildim mi? alacaksanız tanınmarka amfi alın paranıza yazık etmeyin.
senin yazdığın amfi kaç rms ona bak 240 rms ve üstüyse ön kapılara sağ ve sol olmak üzere birar mit arkaya bas çok rahat kaldırır çünkü senin bahsettiğin subwofır her nekadar 1000 wat yazsa da rms değeri 240 tır bu seni yanıltmasın. ben de sony gt 6040 amfi (600 wat) (240 rms) güce sahip amfi önkapılarda jbl mit arkaya subwoofur çokta rahat kaldıryor. ortalığı ağaya kaldıryorum ses seviyesi 28 den sonrasına arabanın içinde dayanamıyorsun. o kadar şaheane oldu ayrıca seti iyi bilen bir ustaya dizdir el kaliteli malzemeni heba eder. kablo kullanırken kadensin kablolarını kullanmayı unutma
Konu ayaman tarafından (20/06/2012 Saat 13:33 ) değiştirilmiştir.
eevet mesut usta haklısın benım bahsettıgımın ustunde 4 x 90 waatt 40 ohm yazıyor rms yazmıyor umarım benı yanıltmaz yenı bır amfı almak zorunda kalmam ama magnat guzel bır amfıymıs onu arastırdım az bucuk![]()
magnat alman malıdır o paraya alıcan sunny, kamasonic, jameson gibi markalardan daha iyi
Peki arkadaşlar, jameson usa d-500 nasıl bir amfidir? Bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz?
hiç duymadım ama normal standart çin malı bir marka jameson. pek bir kalite beklemeyin..
Muhammad Ali Clay
mustafa abi içeriğinde kullanılan parçalar çin he çoğu marka çinde üretim yapıyor ve mal alıyor ama bunlarınki en alt seviye ürünler kullandıkları jameson ürünlerine şahsen güvenmem kullanmamda çünkü ürün kalitesi belli, üzerlerinde yazan güç değerleri tamamen şişirme değerler yani üzerine biraz daha para eklenip daha mantıklı bilindik markalar alınabilir
Yok yalçın, alınır mı diye sormadım. Bende o amfiden varda sevdiğim bir dostum hediye etti. O yüzden sormak istedim. Sağol bilgilendirdiğinden dolayı teşekürler.![]()
anladım abi kullanılır ama çok güvenme![]()
giriş seviyesi sistem için kısa vade'de yeterli gelir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri