Yakmaz hocam orj. Teyp için bir ad. Dönüştürücü alman lazım. Anfi çıkışı için.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Arkadaşlar merhaba.
Aracın kendi teybine amfi bağlamak istiyorum. Hoparlörlerinden memnunum, Küçük bir bass 1.500wbağlayacağım. Amfi arıza ışığı yakarmı acaba? Ya da yanmaması için nasıl bağlamalıyım
![]()
Yakmaz hocam orj. Teyp için bir ad. Dönüştürücü alman lazım. Anfi çıkışı için.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
anfi arıza ışığı yakmıcağını düşünüyorum mustafa abi şema olursa daha iyi olur senin için
![]()
amfi arıza lambası yakmaz. zaten akünün çıkışına sigorta bağlanacak illaki. amfininde kendi içinde sigortası var o yüzden bi sorun olmaz. yalnız orjinal hoparlörler woofer bağlandıktan sonra yetersiz kalır.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Daha önceki aracımda vardı, Dönüştürücüm var Erkan, Teşekkürler
Daha öncede el aşinalığım olduğu için az çok bilioyrdum, ama şema olmasıda iyi olacak. Teşekkürler Mehmet.
Teşekkürler.
Evet, akü çıkışının oraya takmak için sigortam var, amfidede 2 adet sigorta var. Tüm ekipman var da dediğiniz gibi inşallah yetersiz kalmazAmfinin bas kontrol zımbırtısı var (Aktif Crossover deniliyor galiba) Ordan bi ayar çekmeye çalışacağız bakalım.
Birde dönüştürücüyü hangi çıkışa bağlasam diye düşünüyorum. Aceba ön sağ ve soldan steryo gibi bir bağlantımı yapılması lazım, oluyormu öyle birşey? Oluyorsa nasıl yapabilirim. Azçok bağlantılarlada aram iyidir. Anlatılırsa yapabileceğime inanıyorum
*kendim uğraşmak istediğim için sizlere soruyorum arkadaşlar, aracımla uğraşmak hoşuma gidiyor sizler gibi
Amfi bu arkadaşlar.
Konu Ziyaretçi033 tarafından (04/10/2012 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.
teybin arkasındaki soketten alacaksınız çıkışı. açıkçası tam olarak nereden almıştım şu an hatırlayamıyorum. ama açıp bakarsanız zaten kendinizde bulabilirsiniz. telefon piline kabloların ucunu dokundurarak bulmuştum ben hangi çıkışın hangi hoparlöre ait olduğunu.
bu arada amfi ya mono ya 2 kanal. takacağınız woofer ne marka ne model? ses illaki ezilecek bass üste çıkacak hocam. bass ayarını düşürürseniz bu seferde taktığınızdan bişey anlamayacaksınız.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
O konuda sıkıntı yok mehmet
Ama gerek kalmadı çünki, Dönüştürüce tek +/- var, steryoya dönüştürmenin bir mantığının olmadığını düşündüm şimdi. Kısacası düşünmeden, yersiz bir soru sormuşum![]()
Hangi soketin hangi hoparlöre gittiğini bulmak için pratik bir yol bulmuşsunuz
Amfi mono, çift kanal girişi var, tek çıkış mevcut.
Dönüştürücüden gelen kabloyu 4 uca çeviriyorum Y kablo ile. Amfiye bu şekilde veriyorum sesi.
Bass olarak öyle kaliteli bilindik bir marka değil, Nilestrem NSX-12d2 pro 1500w.
Konu Ziyaretçi033 tarafından (04/10/2012 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir.
Ama gerek kalmadı çünki, Dönüştürüce tek +/- var, steryoya dönüştürmenin bir mantığının olmadığını düşündüm şimdi. Kısacası düşünmeden, yersiz bir soru sormuşum
Şuan inceledim ve sağ ve sol olarak iki giriş varmış aynı şekilde iki çıkış mevcut. Yanlış bilgilendirmemek için düzeltmek istedim.
Steryo olmasına gerek kalmadı, sağ ve sol önden alcam sesi.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri