Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bizim teyp'lerde anfi çıkışı vardı dimi. yani orjinal teyp kaldırıyomu? Ve son olarak kaça maloldu? Selamlar
Printable View
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Bizim teyp'lerde anfi çıkışı vardı dimi. yani orjinal teyp kaldırıyomu? Ve son olarak kaça maloldu? Selamlar
walla activlerde yok sanırım kaldırmıyo yaa kaldırıyoda abi teyipler dandik ötesi 15x4 çıkışları wr tesisattan verim alman için teyip şart yanni ve arkayada 2 oval şart ses kötü yaniii biliyosun ana ünite yani teyp çok ama cok önemli teyip iyiyse en dandik hoparlör bile uçar yaniiii maliyet daha tam belli değil ...30 unda teyp alıyorum ve arkaya iki oval we sab basta pıoner 307 çift bobinle değişcek...
hayırlı olsun kardeş ne kafdara mall oldu bu iş ??
walla tam bellideğil ama 1e yakın sanırım daha cıkarmadık ama teyio değişcek işte bizim teyipler beş para etmez acilen değişiklik şart anlıycağın bide arkalara hoparlör şart oval 2 tane onlarda 30 unda takılcak...
Ne kadara patladı.Sanırım 1000 W anfide aldın tabi?Bizim teyp'ler kaldırmaz bukadarını.Tşk.Hayırlısı olsun
anfi 2000w lık... :)
1000 Wat Ne Yaa 1000 Wat Anfimi Alinir Abi 2000 Wat 5 Cikiş Anfi Arkadaşim Teşekkür Edrim Inş 30 Unda Teyp Te Takiliyo Oiner Deh P40 Güzel Bi Cihaz Moda Devam Durmak Yok
Hayırlı olsun.İyi günlerde kullan.
Hoporlördeğişmesine gerek yok demişlerdi.Heralde gene rahat duramadın.
Birde bu amfi Jameson USA 905 in özel bir serisimi çünki 2000W demişsin ben bu amfiyi 4 + 1 Kanal- 4 x 70 + 1 x 300 Watt Subwoofer 4/3/2 Köprü bağlantılı 1 Subwoofer olarak biliyordum. :unsure00:
yalan yok kullandıımız modeli nette bulamadım modelin zor bulunduunu ufuk söylemişti ama bu kadar zor olucaını sanmıyodum... :)
modeli ve özellikleri tam olarak öğrendikten sonra buraya eklerim... :)
abi bu anfi 5 kanal doğru 2000w cıkışlı 905 2.seri bir anfi tabiki net rakam değil hiç bir ses sistemi wofır hoparlör anfi yazanı net wermiyo ki ama nette dikkat edrsen abi satılan yerlerde fotolara 2000w yazısı yok onlarda bendekinde resimde göründüğün gibi 2000w yazısı war extra olarak ama sen benden daha iyi biliosun bu işlrei tecrübe olarak...
arkadaşlar internet sitelerinde satışı bulunan jameson 950usa resimdekidir ve dikkat ederseniz benim anfimin resmi arasında hem logo olarak bir değişiklik wardır hemde resimdekinde 2000w yazısı bulunmamaktadır benim ki özel üretim bir seridir bilgilerinize yanlış anlaşılma olmasın 1. sayfadaki resimlerime bakp bu resimle kıyaslarsanız gercek ortaya cıkıcaktır teşekkür ederim...
[=https://imageshack.us]https://img300.imageshack.us/img300/...nusa905jl8.gif[/]
Shot at 2007-07-24
Bende o yüzden sordum.Netteki ile senin aracındaki çok farklı.Yanlış anlaşılma diye uyarmak anlamındaydı ;)
yani onu çıklığa kavuştumu abiiiii:D
adrsi yazıyımm istersen buraya kıbrıs caddesi tansaş karşısı kurtuluş...
Hayırlı olsun bol baslı gunler :)
kardeş hayırlı olsun ben cantları nerde ve ne kadara aldığını merak ediyorum kolay geşsin
abii cok güsel olmusta sana bagaj hic mii lazım olmazz