-
Can ben ev hifi sistemi kamera kayıdını yaparken hoparlörlerin markalarını belirtmek için kamerayı hoparlörün içine düşürdüm gördün :) Seste bozulma kesilme hiç olmadı. Sendeki kesilme ise insan kulağının algılayabileceği düzeye göre ölçülendirilmiş samsung alıcının 300-3000 hz aralığının dışına taşmasına sebep olan woofer dan başka birşey değildir.
-
yok abi yanlış anladın ben woofer ideal çalıyor demiyorum, yüksek çalıyor zaten onuda biliyorum :) ovallar harici amfiye kapılar aracın orjinal amfisine bağlı olduğundan arada bir ton farkı oluştu ve ses arkadan daha fazla gelmeye başladı. bu da benim hiç sevmediğim bişey.. ama o kadar zamanımı ve paramıda o şiddeti almak için harcadım :D
şöylede bi durum var tabi oturup 10 dakika uğraşıp ayar yapmak için imkanım bir türlü olmuyor çünkü nereye gitsem en fazla 2 dakika içinde kafamız şişti denilip kovuluyorum. Şimdi ön kapılardaki kompenantları değiştirip biraz daha güçlü olanlarını alacağım ve harici 4 kanal amfime bağlayacağım. sonra ıssız bir ormana gidip en idealini bulana kadar ayar yapacağım. ve allahın izni peygamberin kavliyle bir dahada ses sistemine dokunmayacağım..
-
Can, gel arabaya daha fazla harcama. Sana güzel bir ev sistemi yapalım. Ormana da gitme :) Müzik kulağını doğal ,gerçek seslerle besleyelim. Gücü geniş hacimli evinde daha tatminkar dinlersin :) Hatta arabadakilerin fazlalıklarına da bir ev sinema sistemi de odana kurarız :)
-
abi evde eski ama sağlam bir amfim, ve çok kaliteli bir kulaklığım var. alt ve üst komşularımızla köpeğim yüzünden papaz olduğumdan, evde ses sistemi kurmak şimdilik hayal olur. ama cidden şu araba işini artık gurur meselesi yaptım, yapacağım ve olacak..
-
Ve sonunda bitti.... Alpine SPG17CS model kompenant takımı alıp taktırdım bugün. esasında yarın kendim takacaktım ama bu sıcakta oruçta var, uğraşmak istemedim. Çevreyolunda sağa çektim arabayı, imanına kadar açtım sesi, ayarınıda yaptım. BİTTİ.....
Punto Evo kicker - YouTube
aha bu da videosu..
-
Bende de " Morel Tempo " serisi vardı kapılarda. Gayet üst seviye ses vardı.