xetec 6 kanalların genel sonuru bağlantı ile alakası yok mono takviyesi ile durumu toplarsın midler üzerinden fazla yük binmeyeceği için kesme yapmaz
Printable View
xetec 6 kanalların genel sonuru bağlantı ile alakası yok mono takviyesi ile durumu toplarsın midler üzerinden fazla yük binmeyeceği için kesme yapmaz
aslında amfı 5aydır falan kullanılıyor.eskıde sayılmaz sogutucu yenı yanı.onceden boyle bı sorun yoktu.en son on hoparlolerı ekledım parazıt yapmaya basladı.sonrada kesmeler basladı.su an amfı sokulu yenı araba taknadım henuz.takınca yıne donucem sıze:)
Arabaya ilk bindgnizde kesme yapmiyor mu? 1 saat sonra demissiniz de.
hatırladıgım kadarıyla.ılk bındıgım zaman bısı yok sonradan kesmeye baslıyor.
beyler tesısatı pazar gunu arabama bagladım.bu sefer 1 mıd takımı 2 tanede 13cm coaxıal bırde bası bagladım.dun abım aksama kadar gezmıs bı sorun yok.ses 30dayken sol kapı tweterı patlamıs kapı kolunun ordan duman cıktı dıyor:)arabanın orjınal tweterıydı.jbl twetereları takmamıstım.nese tweter gıttı onemlı deıl aksam gezmeye cıktım bayrampasadan esenlere gıttım geldım sonra aksaraya gıttım yıne kesme yapmaya basladı.kapattım teybı 15 dk sonra actım kesme yoktu.napacam ben yaa bunla?
adam gibi yeni amfi alıcaksın :D yenisini alana kadar gain ayarları kısık kullanıcaksın tek çözüm bu
yaa arkadas ıcımı karartıyorsunn:)yok mu bunun oluru tamırı.hepı topu 5 ay falan kullanmısımdır.:)
valla tamirini bilmem şirinevler tarafında araştır derim onun dışında dedim gibi bu modellerinde hastalık bu bence satıp 2.el jbl 755.6 alabilirsin sahibinden.com'da gördüm
yüklenince orjinal teyp bile kesme yapıyor. ya yüklenmiceksiniz yada yeni anfi alıcaksınız.
aynen usta, fazla ses istiyorsan cüzdanı ters çevirip sallayacaksın malesef...