arabama takmayı düşünüyorum çok kararsız kaldım jbl ii deil diyolar kullanan yada dinleyen arkadaşlar yorumlar ???
arabama takmayı düşünüyorum çok kararsız kaldım jbl ii deil diyolar kullanan yada dinleyen arkadaşlar yorumlar ???
arkadaş kendi servisine (Sprinter a) taktırdı , ön kapılarda 1 er takım , arka kapıda 2 takım 6508c mid takım var , JBL 1000w Subwoofer ve JBL anfisi var. 19+1 servisi inletmeye yetiyor pişman olmazsın basslar ve ses netliği çok iylPionerr in indash bir teybini kullanıyor
Konu EvoKoray tarafından (15/04/2012 Saat 04:03 ) değiştirilmiştir.
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
çabuk yanıyomuş gibi şeyler dedilerde tizleri nasıl ??
arkadaşlar merhabalar. Farklı konu açmak istemedim KİCKER ES 65.2 16CM MİD TİZ TAKIMI bundan kullanan arkadaş varmı acaba varsa yorumları paylaşırsa sevinirim.
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Ben JBL in P 6550c mid takımını kullanıyorum 2 çift var arabada gayet güzeller.. Tizleri gayet güzel..
This is not personel, just business..
fhmnl ortak bizim konu unutuldu![]()
jbl için bunları söyleyen tesisatçıdan uzak derimsabah sabah iyi güldüm. müzik tesisatında jbl'i tek geçerim üstüne tanımam
tesisatçılar inanma seni gagalamak istiyor bilgin olsun dikkat et. belki elinde kalan malı sana yammamaya çalışıyordur
jbl için bunu söyleyen kişinin suratını burnuna gömesim geliyor
Konu ayaman tarafından (30/04/2012 Saat 11:14 ) değiştirilmiştir.
jbl parasına göre güzel üründür yanma olayını pek duymadım ama bu gün en pahalı ürünü bile alsan yanlış bağlantı sonucu yanmakta kıcker midler kötü ürün değildir sert çalan bir ürün olduğu içib yüksek volümlerde kesme yapabiliyor
Bende var JBL 650çok memnunum. ancak sub olmadan ne kadar verimli olur bilemem.
sub olmadan normal hoparlörden daha iyi çalar ama tadı sub varsa çıkar
ben bugun taktım deediğiniz kolonları evoya anfisiz cok zayıf teypler simdi internetten anfi bass aldımm anfi şart bu hopörlöre cünki kaliteli bir hopörlör
Anfi takinca ses inceldimi toklastimi kardes bende piooner anfi ve jbl 1000bas aldim jbl mit direk teyp cikisinda cok tiz ses verdi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri