Hayırlı olsun. Kamerayıda bağlasanız iyi olurdu. Ben plakalık lambalarına olan modelden aldım çok iyi çalışıyor ve demleyede gerek kalmıyor.
Geçen hafta İtibariyle uzun bir incelemeden sonra roadstar indash almaya karar verdim.Gittigidiyor dan tv anteni ve 4 gb hafıza kartı dahil 350 tl ye aldım. zaten takipteydim. 400 tl fiyata birsürü yerde vardı. iyi bir indirim denk geldi bende aldım.Aslında usb aparatı alacaktım ama 150 tl ona verene kadar. bu ürün bana mantıklı geldi.garantisini de digicom veriyormuş dedim ve aldım.
teyp çerçevesini 30 tl' ye aldım. 30 tl de montajına verdim.
ilk taktığımızda eski teybin elektriği devamlı olduğundan teybin üzerindeki mavi ekran ışığı hiç sönmüyordu ve teyp çalışırken marşa bastığımda ekran gidiyordu. daha sonra çakmaktan kontaklı elektrik aldım.ekran düzeldi bu seferde araba çalışmıyorken teybi çalıştırmak için kontağı açık tutmak gerkti.bununda zararlı olduğunu duydum.Benimde aklıma park lambasından elektrik almak geldi. direk parklara bağladım. böylece aracı stop ettiğimde teyp yine kontağa bağlı gibi kapanıyor.Aynı zamanda durduğum yerde müzik dinlemek istediğimde de parkları açınca çalışıyor.Böylece kontak açık beklemektense parkları açık müzik dinliyorum.Şimdilik aklıma gelen mantıklı çözüm bu oldu.
Teybin kısaca özellikleri:
Tv-CD-Dvd çalar- usb-sd kart-Bluetooth-Geri görüş kamerası.
işte resimler
herkese hayırlı günler.
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
Uploaded ImageShack.us
FIAT LINEA 1.3 EASY
Hayırlı olsun. Kamerayıda bağlasanız iyi olurdu. Ben plakalık lambalarına olan modelden aldım çok iyi çalışıyor ve demleyede gerek kalmıyor.
maşallah yakışmış valla.... güle güle kullan arkadaşım...
güzel olmuş...hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
Konu Scottie tarafından (24/03/2012 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood.. çoklu alıntı özelliğini kullanınız...
FIAT LINEA 1.3 EASY
hayırlı olsun çerçevesinde sorunmu var tam açılmamış resimlerde ?
Hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
anladım güle güle kullanın
güle güle kullan Abi![]()
bende bugün arkadaşımdan bu ürünü aldım ancak tv de sorun yaşıyorum izlenmiyor acaba tv için ayrı bir aparat takdırdın mı yada her hangi bir ayar yaptıysan anlatabilirmisin
hayırlı olsun. güle güle kullan. güzel seçim olmuş
güzelmiş... gülü güle kullan....
Gayet güzel hayırlı olsun güle güle kullanın...
abi hayırlı olsun güzel olmuş
Hayırlı olsun banada lazım bu sistemden![]()
hayırlı olsun dostum
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri