Mrh topragım bence alttaki indash olanı al daha iyi her arabaya uygun ileride aracını degiştirsen bile olur her araca![]()
merhabalar aranıza yeni katıldım. sormak istediğim bir sorun var.2006 model grande punto fire dynamic modeli aracım var.orginal teybim mp3 calmıyor ve bunu demiştirmek istiyorm... bir iki tane ürün buldum ama sizlere sormak istiyorm iyi veya aracımdaki teybin yerine uyarmı diye...
Navitech DTV-8600 6.2? Görüntü Sistemi - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
bu ürün sığarmı sizce orginal teybi sökersem ? yada oraya sığabilcek dokunmatik ekranlı dvd mp3 calar önerebilceğiniz bir cihaz varmı..
bir diğeride
NAVITECH, DTV-7500 1Din 7?? LCD Indash Multimedia - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
bu ürün.sizce nasıl.kusura bakmayın cok soru soruyorum ama yardımcı olursanız cok sevinirim..
Mrh topragım bence alttaki indash olanı al daha iyi her arabaya uygun ileride aracını degiştirsen bile olur her araca![]()
indash al doublelarda bildiğim kadarıyla kalorifer kısmında bişeyler kesilerek yapılıyor
bende bu indash olandan almayı planlıyorum kullanan yada bı fıkrı olan arkadslar varsa yorumlarını beklıyorum
bende almayı düşünüyorum ama fazla bir yorum yok bu ürünler hakkında.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Gittigidiyor da bugun indirimli 399 liraya indash
Saygilar...
NAVITECH, DTV-7500 1Din 7’’ LCD Indash Multimedia OLAN SANIRSAM UYGUN OLUR. TEYP ÇERÇEVESİ ALMANIZ LAZIM BUNUN İÇİN
arkadaşlar bizim araclara dabıl olmuyo illaki indash almanız gerekli klima kanallarından dolayı dabııl olmuyor
ya kullananlar memnunmu ın dash tan?
büyük ihtimal sığmaz ama arkadaşların dediği gibi bişeyler kesilip biçilirse sığabilir tabi piyasada double için çerçevesi var ise ama en sağlamı uğraştırmayanı indash
önceki aracımda kullandığım dabıl teybimi puntoya takamadım ve sattım. dabıl uymuyor bilgine...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri