Merhabalar....
Punto'ma aux girişinden bağlayacağım hem mp3 player olarak kullanacağım hem de navigasyon cihazı olarak kullanabileceğim 500-800 tl arasında bir cep telefonu modeli arıyorum.
Yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim..
Merhabalar....
Punto'ma aux girişinden bağlayacağım hem mp3 player olarak kullanacağım hem de navigasyon cihazı olarak kullanabileceğim 500-800 tl arasında bir cep telefonu modeli arıyorum.
Yardımcı olursanız şimdiden çok teşekkür ederim..
E71 i kendim kullanıyorum daha hızlısı E72 var ,aracıma hiç navi almayı düşünmedim. İnternetten sesli anlatıcıyı,hız sınırlarını herşeyini kurabilirsine71 in sıfır fiyatı 500 bile altındadır.
editasyon: AUX olayını görmemiştim. Onlara uycagını sanmamBence aux falan karıştırma ama,aksesuarcılardan 20 liraya bi tutturmalık şey al,havalandırmalara takılan hani koy oraya teli,mis
![]()
5800 xm derim muzık kalıtesi süper ve garmın ile navigasyon kullanılabiliyor. Ama 500 600 tl lik hiç bi telefon navigasyon gibi hızlı olamaz bence 250 tl ye 5" navi alın auxdan muzık dinliyin birde hafıza kartı taktınızmı tadından yenmez ( ben öyle yapıyorum )
Konu motor delisi tarafından (07/02/2012 Saat 18:00 ) değiştirilmiştir.
e71 önerebilirim elimde 1 adet var 1 yıl garantisi devam ediyor istersen 2012 tr haritalı garmin yükler gönderirim fiyatı 370 TL beyaz renk
5800 navigasyon programını yükleyince çok iyi çalışıyor![]()
TSİ Jetta.
Öneriliriniz için teşekkür ederim. Zaten telefona ihtiycamı olduğu için ikisi bi arada çıksın istiyorum. Tam emin olamamakla birlikte nokia x6 32gb modelinde karar kıldım.
Telefonun navigasyonla ilgili özellikler kısmında şu bilgiler yer alıyor.
Navigasyon: Dahili A-GPS modülü, Nokia'nın ücretsiz ve güncellenebilir navigasyonu Ovi Maps 3.0.3 ile hem arabayla hem de yürüyerek navigasyon konusunda global bir rehber niteliği taşıyor.
Kafama takılan şey şu avea hat kullanıyorum, hiçbir ücret ödemeksizin navi özelliğinden yararlanabilir miyim ?
avea nın internet paketi olmalı gürcan. Çok güzel kampanyaları var dakikalı+sms li+1gb internet 19 TL. ben bunu kullanıyorum mesela. Çıtırdan reklam gibi oldu
Nokia nın GPS i baya iyi
c6 nokıa..650 tl cıvarı ses kalıtesı ıyı.. navıgasyon mevcut uzerınde
jetta1.2 tsı comfortlıne 2012
navigasyon için ayrıca internete bağlanmanıza gerek yoktur ayrıca x6 tavsiye etmem hem sıfırınıda bulamazsınız kaldırıldı dokunmatik sorunu yaşayan çok kişi oldu x6 yerine c6 c7 gibi güncel cihazları öneririm
Bende Samsung Galaxy Ace var(yasal sürüm 2.3.3 ama şarj dayanmıyor) 2.3.7 sürümü yüklü 2-2.5 gün şarjı rahat gidiyor , ses kalitesinden memnunum , kendi içinde google maps var 20-25 metre sapma oluyor arada bazende tam tutturuyorişlemci hızı yüksek olduğu için o fiyatlarda alınabilecek bi telefon aynı anda birçok uygulamayı kasmadan açabiliyorsunuz o yönden güzel
![]()
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
huawei x5 600 tl e alabilirsin. android var misler gibi 800 mhz işlemci oldukça hızlı. ekran boyutu çok iyi. bence bir araştır.
x6 işletim sistemi çok yavaş eski telefonum asla önermem şuanda 5800 xm kullanıyorum telefonu navigasyon olarakta kullandım sesli türkçe anlatımıda var garmini yüklediğiizde madem öyle kullanıcaksınız öneririm ama bence navigasyon kadar iyi olmuyor bendede 2 side var![]()
Arkadasım E55 telefonda Garmın Mobıle Navıgasyon cıdden cok ıyı suan Androıd telefonum var samsung galaxy ace mp3 calar harıka fakat İgo navıgasyonu hıc begenmedım rezalet E55 telefonda ne yazıkkı adreste kapı numarasını rakam olarak gıremıyorsun ve koordınatıda gıremıyorsun ama garmın derım sybian navıgasyon ama androıtı yo o cok kotu E71 ı kullanmadım ama korrdınat gıremıyorsan ve kapı numarasını gıremıyorson alma.Nokıa 5800 xpress musıc dokunmatık oldugu gayet ıyıdır garmıde dusunuyorum garmın ıse kullanacagın navıgasyon dokunmatık olsun telefonun ve sybıan ısletım sıstemı olsun .
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Nokia C6-01 veya Samsung Galaxy Ace S5830 modellerinden birini alıcam artık. Vatan Bilgisayar'ın %25 haftasonu kampanyasını bekliyorum ona göre son kararımı vereceğim. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Konu azteknik tarafından (08/02/2012 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri