vay anasını ya...
Selamlar;
Fiat araçlar ile ilgili çalışma henüz bitmedi o nedenle uygula hemen yapamıyorum. 15 gün sonra ilk testlere başlarım ondan sonra satışa başlayabilirim. Ama hem aracınızı incelemem hemde benim aracımı inceleyebilmeniz için istediğiniz zaman gelebilirsiniz.
0532 735 90 78
Burak
vay anasını ya...
tmm abı mesala güzelde ıstedımız özelliklerı yapabılırmısınız mesala kapıları kılıtleyınce aynalar kendısı kapancak kapılar acılınca parklar yanacak ıstedıgımız camı telefonla kumanda edıp acabılmırmıyız mesala
inceledim videoları... videoda gördüm ki aynaları kumanda edebiliyorsunuz... ben isterdim ki geri vitese taktığımda aynalar aşağıya dönsün... birde kumanda ile açılıp kapandığında farlar yansın... geri kalanı (bagaj ve camları açma) kumandadan yapabiliyorum...
acaba dediklerim mümkün olur mu?
Selamlar.
Fiat araçlarda ayna ayarı beyinler tarafından yapılan bir işlem değil dolayısıyla ayna ayarı fiatlarda olmuyor.
Kumandayla açılıp kapandığında farlar yansın - bu özellik hazır.
Peki sesli kontrol mü önemli yoksa aracı uzaktan cep telefonu ile yönetmek mi?
mesela ben evomda kapıları kitlemeyi unutuyorum kumandaya basmasam kendi kitlense yada uzaktan telefonla bastığımda kitlense ( anahtarın çekmediği kadar mesafe ) Birde park ettik camlar skydome farlar açık kapıdan indiğimizde anahtrın kilit düğmesine basıldığında hepsinin aynı anda kapanması
ilgimi çekti doğrusu fakat aklıma takılanlar,
1-Telefon ile araç bağlantıyı nasıl kuruyor (wireless, Bluetooth, GPRS) ?
2-Hangi işletim sistemine sahip telefonlar kullanılabilir (marka model)
3-şifreleme ne kadar güvenli. nasıl bir şifreleme kullanılıyor.
4-kablo kesilmesi yok demişsin peki cihaz nereye nasıl montaj yapılıyor.
5-Cihaz ne kadar güç tüketiyor. uzun süre çalışmayan bir araçta Aküyü bitirmesin![]()
Selamlar;
cihazla telefon arası class1 bluetooth (100mt) fakat uydu kontrollüsünde gprs üzerinden de kullanılabilir.
*windows tabanlılar hazır, android ve iphone bitmek üzere.
*3 aşamalı bir şifreleme sistemi var. Fazlasıyla güvenli. (şifreleme methodlarımızı ve güvenlik sistemimizi anlatamıyorum doğal olarak ama bu şifreleme sistemini çözmekle uğraşmak için çok boş uğraşmak gerek, bunun yerine arabanın camını taşla kırmaları daha kolay bir çözüm.
*cihaz ,aracın ObdII soketine takılıyor. direksiyonun solunda,sigorta kutusunun içindeki bir sokete yani.
*max tüketim 50ma. sinek vızıltısı![]()
peki aynalara modül yapıp otomatik kapanmasını sağlayabilir miyiz asıl merak ettiğim olay bu
Çok güzzel bir sistem peki nasıl sahip olucaz bu sisteme![]()
punto evo sahibi biri olarak isteklerimi sıralayabilirim ama Ankara'dayım.Bu sorunu nasıl halledebiliriz???
benim için en önemli özellik inerken açık unuttuğum skydome
anahtardan kapatma tuşuna basınca skydome kapansa süper olur (aslında bu büyük bir eksiklik bence![]()
Abi çok başarılı en kısa zamanda bekliyoruz... Bu ayna olayıda iyi olur aslında arabayı kumandadan kilitleyince kapansın gerçekten muteşem...
Punto Evo 1.4 My life 77 hp (Skydome)
İLginç bir sistem, merak ettim doğrusu... İstanbul da nerede görebiliriz bu uygulamayı Burak bey.. Kendi stilo aracım için düşünebilirim...
Bostancı'nın neresinde yeriniz?
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Ne zaman kesinlik kazanır bu mevzu acaba ???
Bu konuyu takip ediyorum da sanki bir şeyler havada kalıyor gibi. ARkadaş ara ara giriyor gerci ama
valla ya böyle şeyler ihmale uzatmaya gelmez demi ama![]()
telefonu kaybedince arabada gitmiş olcak ozaman
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri