yalçın kardeş geriye daha çok şey var :)))) şimdi bu midlere göre 1 anfi alıcam 750 tl geçmiycek ama 4x150 watt anfi lazımj yardımcı olursan sevinirm :) bulamadımda :))))))))))))
Printable View
yalçın kardeş geriye daha çok şey var :)))) şimdi bu midlere göre 1 anfi alıcam 750 tl geçmiycek ama 4x150 watt anfi lazımj yardımcı olursan sevinirm :) bulamadımda :))))))))))))
sen bir ara herzt amfi bakıyordun ? dls, alpine amfilere göz at derim linklerdeki fiyatların daha aşağısında bulursun piyasada
Infinity Kappafour 4 Kanal Amplifikatör - eliftuning
JBL GTO-1004 E 4 Kanal Amplifikatör - eliftuning
JL AUD?O G4500 4 KANAL AMPL?F?KATÖR - eliftuning
KiCKER ZX 650.4 AMPL?F?KATÖR - eliftuning
Pioneer GM-6400F 4 Kanall? Köprülenebilir Amplifikatör - eliftuning
VIBE AUDIO SLICK A4 4KANAL AMPL?F?KATÖR - eliftuning
ZAPCO I-4100 4KANAL AMPL?F?KATÖR - eliftuning
eyvallah yalçın kardeşim yolladıklarından 4x150 olanlar
kicker
wibe
zapco var hangisini daha iyidir sence aslında erkanlada konuştum ve benim gönlümdede hertz hp4 var ama 1250 tl falan :) bütce yemiyo:))
3 markada iyidir he tercih konusunda
1- zapco
2-kicker
3-wibe
yalçın kardeş bu arada zapcoda 4x100 onuda geçtik sanırım bir kickerda 4x125 onuda geçtik bir tek wibe kaldı :)) onu alıcam soruşturuyorum şimdi
birde bunu buldum ne dersin yalçın kardeşim ;
Arda elektronikten ground zero GZHA 4150X anfi - Amplifikatör ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 33097447
yada şöyle yapsak ne dersin arkadaki hsk 165 için ve +subwoofer için kicker zx 700.5 anfi (2x130+1x430 watt rms 4 ohm) alsak öndeki hsk 165 içinde kicker dx 300.2 anfi (2x150 watt rms 4 ohm ) alsak 850 tl toplamda iş bitiyo ne dersin :))
söylediğin mantıklı daha az maliyete iş çözülüyor
yani bilmiyorum yalçın ama aklıma bu geldi :) 2 kanallı anfi için başkada bakabilirimde kicker olsun istedim anfiler takım compenantlar. hertz hsk biliyorsun takım subwoferda HERTZ ES300D 700/350 WATT RMS diye düşünüyorum(önerin varsa değiştirebilirim ana ünitede büyük ihtimal pioneer 9350 olucak ama gönlüm indash bir pioneer almakta bakıcaz topluyoruz işte yavaş yavaş :))
yanlız yalçın kardeş bu anfi sanırım 4x150 watt değil hersitede başka yazıyor neye güveneyim :)
Kicker DX300.2 (08DX300.2) 2-Channel Car Amplifier
En ucuz KICKER DX 300.2 OTO AMPLİFİKATÖR fiyatları cimri.com'da
KiCKER DX 300.2 2 KANAL AMPL?F?KATÖR - eliftuning
en doğrusunu ürünün kendi sitesine bakarak çözersin satış yapan çoğu yer kendide bilmiyoki :) yumuşak bas istiyordun bana göre hertz gayet iyi
yalçın neden yumuşak istiyorum çünkü araçın markası belli araç fiorino şuan bile kapıdan bacadan sesden duramıyorum bide sert bassla elimizde kalır araç parçalarız :))))))
l7 ile palio elimde kalmadıysa seninde elinde kalmaz :) e tabi yalıtım şart ama sub sert-yumuşak tercihi zevk meselesi