kompenant kullanmazsanız basslar geri kalan tüm sesi ezer.400-500 tl ye ortalama bişeler yapılır ama.2. ele gerek yok.
Merhaba cümleten herkese ben de 2004 model Punto 1.3multijet var ve ses sistemine şimdiye kadar hiç dokunulmamış sadece eski bir sony teyp takılmış.Ben hem fiyat bakımından hem de ses bakımından abartıya kaçmıyacak orta derece birşey istiyorum 2.el temiz veya sıfır olabilir ortalama 400-500tl ye halletmem lazım.Ben 2. el sıfıra yakın bi set buldum
1 - KİCKER ZX 300.1 MONO SUBWOOFER AMFİ
2 - KİCKER COMP 12" 30 CM SUBWOOFER
3 - KOMPLE BAĞLANTI SETİ VE UZAKTAN BASS AYARI
bu set e 490Tl para istediler sizce nasıl yanlış yoldamıyımönerilerinizi merak ediyorum...
kompenant kullanmazsanız basslar geri kalan tüm sesi ezer.400-500 tl ye ortalama bişeler yapılır ama.2. ele gerek yok.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
onu tamamen unutmuşum ben
kicker dx 200.4 amfi
kicker ds 650.2 component
kicker comp 12 kutu +bass
batarya kablosu
ana sigorta
mid kolon kablosu
çatal kablo
bass kablosu
440tl sıfır takstli fiyatı buna ne dersiniz
valla iyi fiyat işçilik dahilse düşünmeyin derim.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
2.el her zaman risk taşır 38 cm bir sub koyacaksın orj kapı hop.ları ile olmaz sadece bas duyarsın ve belli zaman sonra kafa ütüleyeme başlar bu söyledin rakamlara çoğu firma kampanya olarak sıfır ürün takmakta comp. olarak kıcker tercih etmezsen iyi olur ısınınca kesme yapan bir üründür.
companent takımı da koyman gerekiyor yoksa bastan gerikalan sesi duyamazsın orj kolonlarlla bu sistem olmaz
orj.kolonların zaten çalan şarkılara ve sub.'a yetişemez bu yüzden zaten aracın kablolama işleri için sökülecek 1 kerede işi bitir ön kapılara 16 cm comp. koy kafan rahat olsun arka kapılar için 13 cm coaxial hoparlör işini görecektir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri