11/11/2011 de açmışım bu konuyu :) benim cihaz hala tık demeden çalışıyor 2,5 yıldır hem de hergün :) sorun yaşayan var mı?
Printable View
11/11/2011 de açmışım bu konuyu :) benim cihaz hala tık demeden çalışıyor 2,5 yıldır hem de hergün :) sorun yaşayan var mı?
Merhabalar. Konu baya bir eski farkındayım. Benim aracım 2012 Fiat Punto 1.3 Multijet Easy. Aux yazısı falan da yok. Söküp arka tarafını da kontrol etmedim. Yazının 2011 yılında yazılmasından dolayı soruyorum. Bu cihaz benim araca da uyar mı? Teşekkürler.
Eyvallah kardeşim. Peki nereden hangi ürünü aldığını da sorabilir miyim?Alıntı:
Merhabalar. Konu baya bir eski farkındayım. Benim aracım 2012 Fiat Punto 1.3 Multijet Easy. Aux yazısı falan da yok. Söküp arka tarafını da kontrol etmedim. Yazının 2011 yılında yazılmasından dolayı soruyorum. Bu cihaz benim araca da uyar mı? Teşekkürler.[/QUOTE
uyar kardeşim aynı araçtan bende de var geçenlerde teybi çıkarttım aux menüsünü aktif hale getirip aux kablosu taktım teybin arkasında bütün pinler mevcut :)
Aux kablosunu kemaloto.com dan alabilirsiniz.
Eğer istediğiniz bu başlıktaki Audio System ise,dilerseniz yine kemal oto'dan Sato ile görüşebilirsiniz. Belki ellerinde vardır. Onun dışında sanıyorum Hepsiburada'da vardı ama bu pahalı bir çözüm. Aux kablosu sade olarak güzel iş görüyor.
amacım kimsenin işine çomak sokmak değil tabiki de ama bu cihaz pahalı dahi olsa aux kablosuyla aynı değil...
aux için 2. bir cihaz bağlayıp ( telefon vs gibi) cihazdan çalarsınız..
2. si ise AUX ile direksiyondan sadece ses açıp kapatabilirsiniz. ŞARKI DEĞİŞTİREMEZSİNİZ
ki burası benim için önemliydi bazen yolda canın bambaşka şarkı dinlemek ister CD CD ararsın ... aramayalım kolay olsun diye AUX aldım BU SEFER DE DİREKSİYON BAŞINDA MESAJ YAZAR GİBİ ŞARKI ARARKEN BULDUM KENDİMİ :)dedim lan bu tehlikeli olacak
bu cihaz pahalı biraz evet ama USB belleğinizi takıp direksiyondan şarkı da , klasör de değiştirebilirsiniz.
ben satıcı değilim :) ama evet 2011 den beri kullanıyorum gerek rahatlığı , gerek ses kalitesi, gerek sağladığı RAHATLIK, gerekse de 3 yıldır her gün TIK demeden çalışması sonucu tek kelimeyle
VERDİĞİM PARAYA HELAL OLSUN diyorum..
edit : TÜM PUNTOLARA uyumludur... teyp bu cihazı CD CHANGER olarak görüyor.. doyısıyla ARKASINDA CD CHANGER OLAN TÜM teyplere uyumlu...
ikinci el bölümünde bu parçadan satıyorum kendi aracım için almıştım teybi değiştirince boşa çıktı isteyene satabilirim.
lanet olsun bende taktım çalıştıramadım bir türlü diğer passattan söktüm soketler uyuyor ama çalmıyor aux falanda var ...30 lira veripte taktırmakta istemiyorum boşuna ..cd yapıyorum devam..o siyah kablo soketin yanında teybe bağlanmıyor mu bilen varsa yardımcı olabilir mi
Ben de biraz önce sahibinden'den aldım. Toplamda, 155 + 5 TL kargoya mal oldu. Ben cihazı torpidoya saklamak istiyorum, ancak teypten torpidoya kablo çekmek zor oluyor mu acaba?
Bu arada forumda gezinirken bu ürünü farketmemi sağlayan arkadaşlara ve montaj aşamasını açıklayan shellcininabisine teşekkürler.
Direksiyondan klasör değiştirme ve ileri sarma işini tam olarak nasıl yapıyoruz arkadaşlar? Ya da yapılıyor mu?
direksiyonun sağ tarafındaki oklardan sadece parçayı değiştirebiliyosun,klasör değiştirme teyp üzerindeki aşağı-yukarı tuşlarından yapılabiliyor
iPad 'den aracılığı ile gönderildi
Arenas hocam teşekkürler. Fat32 formatinda 4 gblik flas diske 10 klasor actim ama sadece 5ini gordu cihaz. Onun haricinde hersey beklendigi gibi calisiyor.
Bence çok güzel satmayı düşünmesem kesin taktırırdım.
2,5 yıldır bu ürünü kullanıyorum torpido gözünde duruyor ayda yılda bir sd kartı söküp takıp şarkı güncelliyorum lakin son zamanlarda saçma sapan davranmaya başladı bazen cihazı tanımıyor bazende şarkıları duraklatıyor bekliyor veya şarkıyı kafasına göre değiştiriyor. Muhtemelen torpidoda aşırı ısındığı için oluyor çünkü en son kontrol ettiğimde araç güneş altında pişince malum bu parçada nasibini almış , biraz soğuttum tekrar çalışır hale geldi ama eskisi gibi değil yine de güzel ve kullanışlı bir ürün.
bu malzemenin aynısı benim aracımada monte edilmiş fakat bazen arabyı ilk calıstırınca calmıyor. drek cd de calıyor sonra tekrar deniyorum calışıyor acaba bir yerinde temassızlıkmı söz konusu ben anlayamadım 3 girişi var birinde aux yazıyo o ne işe yarar bide bi kablo var 30cm uzunlugunda iki ucuda bir yere giriyo o kablo bu cihazın kablosumu ne işe yarar teşekkürler.