Güzel çalışma.Güle Güle kullanın
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Teşekkür ederim arkadaşlar...
Ana ünitenin resmini koyuyorum...
buda benden...
![]()
emeğine sağlık güzel olmuş.
arka ovalleri birbirine çok yaklaştırmanın özel bi nedeni varmı. "ara açıklığı ne kadar fazla olursa ses dağılımıda o kadar ii olur.stereo yu net alırsın." derler.
maşallahgüle güle kullan
obsessed the red
Güle güle kullan Cem, hayallerin ötesinde olmuşYalnız sub'larımız görüntü olarak farklı.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
kardesım pandizotta yer olmadığı için o kadar bırbırıne yakın ama yakında polyester yaptırıp dört adet oval koyup ortayada kapasıtörü koyucam
tesekkurler abı senınde emeğin fazla bu cıhazda benım sub es serisi abı o gun senınkını satmıs yerıne bunu taktık![]()
Tam da böyle bir konu açıcaktım nasıl yapabiliriz diye. Ancak ana ünite kötü durmuş yokmudur bunun bir çaresi..
Bende ekran hastaligi var sahane olmusacaba bunlarin internete girebilen vs modelleri olabiliyormu ?
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
süper olmuş valla
çok güzel...iyi günlerde kullanman dileğiyle...
BİR HAYATIN VAR VE SEN ONU EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAŞAMALISIN...!!! EndeR
teşekkürler arkadaşlar
siz ekranın konsola gömme(double dın) olarak mı istiosunuz????
eyer ön göğüslüğü bozarım derseniz olur ama üstteki tuşların ve klima havalandırmalarının iptal olması lazım..yani arabanın orjinalliği kaçar
teşekkürler...şu anda öyle bi model yok diye biliyorum...olsa bile aracta wireless olması lazım deilmi???
yakında puntonun kendisi konuşacakmaşallah güle güle arızasız kullan
teşekkürler atalay...
Kardeş çok güzel olmuş guzel gunlerde kullan arka kafalıklarda ki sistemin maliyeti nedir.
Konuyla alakasızda ben egzosa tutuldum marka model nedir? Birde ses videosu varmı egzoslu ayrıca ses sistemli halinin.
bende öğrenseydim iyiydi şu işin maliyetini![]()
INCREDIBLE
Tamda fantazilerimdeki gibi olmuş![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri