star elektrik aksesuar bayrampaşa rami toptancılar hal karşısı 05322550024 yardımcı olurlar
Herkese merhabalar,
Evet ben de evo'nun ses sisteminden memnun olmayanlardanım. Bunun için ufak çaplı bir ses sistemi düşünüyorum. Elimde 2x65W(4x55W) RMS destekleyen bir JVC amfi mevcut. Forumda okuduğum ve karar verdiğim kadarıyla;
1-Önlere 16cm Hertz-Focal-Kicker veya Alpine Component (Amfiye 2 kanaldan bağlı olacak)
2- Arkalara 13 veya 16cm'lik coax (orjinal teybe bağlı olacak)
3- Ses yalıtımı
yaptırmak istiyorum. Elimdeki amfiyi değerlendirerek en doyurucu kombinasyon hangi şekilde hangi hoparlörlerle olmalıdır? Marka-model ve yaptıracağım yer olarak yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim
İyi forumlar dilerim...
star elektrik aksesuar bayrampaşa rami toptancılar hal karşısı 05322550024 yardımcı olurlar
Başka önerisi olna yok mu yahu? Bagaja bass olayından vazgeçtim, bassları doyurucu olacak 4 tane component istiyorum. Jbl'lerin basslarını çok beğenmedim. Öyle gümbür gümbür de olmasına gerek yok ama tizleri doyuracak kadar bass verebilen hangi marka componentleri önerirsiniz? okuduklarım kadarıyla Hertz biraz tize kaçıyormuş kicker'a göre. Alpine ve kicker karşılartırması hakkında bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim...
kicker alpine göre biraz daha doyurucu yanlış bilgi vermeyeyim alpine de kicker daki zevki alamadım.Ben aslında jbl cilerdenim bende bass vurdu mu yer yerinden oynamalı ama evoma bende küçük birşey düşünüyorum zaten şuan tek eksik şeyde bu
Önceki arabam palio'ydu. Bagajda kicker bass olmadan jbl componentler çok tiz kalıyordu. Bu araçta artık bir bagajım olsun istiyorumyorumlar için teşekkürler... Peki kickerdan hangisini tavsiye edersiniz? Bir de öne ve arkaya 16'şar cmlik kicker iyi olur mu?
eğer kapılara fiber döktürecem dersen paraya biraz kıyıp jbl 3 yollu al derim hem bass hem tizz mükemmel onda
Subwoofer olmadan bass seslerini compenantlar ile alamazsın. hele ki arkaya 2 tane coaxile hoparlör takmanın hiç mantığı yok. Sebep, öndeki kompenantlar anfi ile beslendiği için daha yüksek sesi sen teybini 10'a getirdiğinde verecektir. Ancak ayar 10'daki coaxiel hoparlörden daha ses gelmeyecek ve önler arkaları bastıracakBuda akustiğinin kötü olmasına sebep olacaktır.
Bunun yerine 4 kanalın 2 kanalını önlere, kalan iki kanalınıda köprüleyip subwoofer için kullanabilirsin. Subwoofer içinde 8 yada 10 inch.lik daha ufak yada slim modelleri tercih edebilirsin. Demek istediğim önce böyle bir sistem yapıp sonra tatmin olmazsan aldığın parçalar elinde kalır, tekrar değerlendirmesi zorlaşır. Aracınızı güle güle kullanın, kolay gelsin...
GP in mirror is faster than they appear !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri