bende bana söylediğini sanmıştım ama öyle bir yazmışsınki ayırt etmek çok güç eyvallah
Printable View
arkadaslar ben im de merak ettigim konular dan biri bu bildiginiz gibi punto nun teyp kısmı büyük cıkardıgımız da yerine uygun bir teyp bulmamız zor o yüzden üzerinde ki cd calarla anfi woofer takılabilirmi anfi cıkısı varmı ve deneyenler varmı merak ediyorum yardımcı olursananız sevirim site de yeniyim duyarlılıgınızı bekliyorum
turgut temel
Evet haklısın bilader bu site kendinibeğenmiştr.com olarak değiştirseler valla tam olacak..
öncelikle hoşgeldin ben pek girmiyorum bu site ne için kurulmuş anlamıyorum bazı insanlar konuşmaktan habersiz..
soruna cvp vermek varken hemen dalga geçmeye yöneliyorlar..
cd çalardan bahsetmişsin dönüştüeücü aparatla istediğin verimi alabilirsin sana tavsiyem 1 bass 1 amfi 4 kanallı birdee mid takımı bence yetiyo okadar ucuk bi fiyatta değil yeterki araştır ve uygun biyer bul kolay gelsin..
arkadaşLar komik durumLara düşmeyin. mesaj taa 3-5 ay önce mayıs ayında atıLmış, eskiden tatLıya bağLanmış konuLarı, sanki bugun oLmuş gibi yansıtmayın. forum takip ederken tarihLere dikkat edin. komik durumLara düşmeyin.
zaten böyLesi bir öneri yaparak ne şekiLde düşündüğünüzü en iyi şekiLde ortaya koymuşsunuz.Alıntı:
kendinibeğenmiştr.com
bu site için emeği geçenLere saygı duymanızı bekLerdim. yazık.
dostum mevzu 3-5 aylık olabilir ama sitenin alışkanlığı aynı hiç değişmiyor ben dikkat edersen bazıları dedim geneleme yapmadım. anladın??
heryerde her türden insanlar olabilir. 3-5 kişi için koca forumun ismini değiştirip site ne için kurulmuş demeniz biraz abes oldu. kaldı ki ben bu topicte kendini beğenmiş bir hareket yapan kimse göremedim. ama grandecagların tepkisi biraz sert olmuştu. kendisi de sonradan özür diledi konu kapandı zaten.
Forumu baştan sona kadar okumadığımızda bu tarz yanlış anlamalar, sert çıkışlar normaldir. Aslında bu tarz çıkışlar karşısında savunmaya bile geçmeye gerek yok... :)
evet arkadaşlar yanlış anlama olmuştu tatlıya bağlanmıştı şimdi gerek yok birdaha lütfen
hem bazıları diyip hem de siteyi kendinibeğenmiştr.com yazmak abesle iştigaldir burdan genelleme yaptığın ortaya çıkar bence önce türkçeyi kullanmayı öğren tüm siteyi en başta bütün konuyu takip et sonrasında konuları hortlat amacın gerginlik çıkarmaksa zaten sanalda bunları yapması kolaydır bence fazla uğraşmaya gerek yok beğenmiyosan da sitenin sağ üst kısmında çıkış butonu var giriş yapmayınca da sorun tamamiyle çözülmüş oluyo...
Arkadaşlar Bu Ne Tutkunluk Helal Olsun Bi Dövmediğiniz Kaldi Ama Onu Yapabilen Kimse Olmadi Bugüne Kadar .....herkese çok Teşşekkür Ediyorum..düşünüyorum Bi Sorunumu Dile Getirsem Bukadar üzerine Düşermiydiniz Diye Ama Benim Tek Sorunum Site Içi Atişmalar O Cevapta Tabirlerimde Ondan kndbğnmştr.com tarihe Bile Bakmadiğim Doğru Konunun Sonunu Bile Okumadan Bu Tarz Bi Msg Yazmam Yanliş Olabilir Ama Itiraf Edin Bazilari Var Aranizda Burnundan Kil Aldirtmiyor Herkesin Yaşam Tarzi Farkli Kimse Kimsenin Kibirli Tavirlarini çekmek Zorunda Değil Onun Için En Güzel Olani Burdan üyeliğimi Silmek Olucak bunu Nasil Yapicağimi Bilen Varsa Cvp Yazsin... Sadece Yolda Geçerken Sellektör Yapmalari Bile Bana Yeter Herkese Hayirli Forumlar....
bir espri yapalım takılalım dedik konular nerelere varmış vay be... Akın Tan arkadaşım tarihe bile bakmadığını söylemişsin zaten üyeler tepkinin sebebini anlamışlardır. Diğer tepkilerini gösteren arkadaşları da biraz mazur gör çünkü bu site gerçekten çok emek verilerek yaratıldı. bir kez gitti geldi. bir kez de ufak bir parça koparıldı. o yüzden üyelerin hassas davranması olabiliyor. lafları fazla büyütmezsek alttan almaya çalışırsak her iki taraf için de problem kalmaz. devam et siteye boşver iptal miptal düşünme.
Arkadaşlar zaten bizim arabların ses dizaynı ve sistemi düşük seste ve 40 la 48 arsında ki volumelerde güsel bass vuruor ve ben çoq memnunum arcamın orjinal cd çalarından...:-)
Kanal sayısı 4/3/2
RMS Güç@4 ohms 4 x 75 W / 2 x 180 W
RMS Güç@2 ohms 4 x 85 W
Maks. Güç@ 4 Ohms 4 x 150 W / 2 x 360 W
Girişler : RCA / Yüksek düzey / Aux
Low-pass ( düşük geçiş filtresi ) 50 - 250 Hz (12dB/Octave)
High-pass ( yüksek geçiş filtresi ) 10 - 250 Hz (12dB/Octave)
Boyutlar : ( G x Y x D ) 159 x 41 x 285 mm
Şu arada orjinal cd'de dahi karşılaştığım takılma problemi olmasa çok iyi olacak :(
gerçekten bu özür meselesi çok uzamış biraz daha sakin!! şimdi gelelim sorunun cvbına dostm istediğin kadar sub coax comp bagla zaten bunları amfisiz yapmazsın.teyp çıkışına bi çevirici takarsın ki bu her tesisatçıda mutlaka vardır sonra amfiye girişini yaparsın olay çözülür! saygılar....