fiatın grunding kullanmadığı bilgisi yanlış(mış)
Printable View
fiatın grunding kullanmadığı bilgisi yanlış(mış)
ben seninki blaupunkt çıkmadı demedim, benim aldığım da tam 2 hafta oldu arabayı , benimki grundig, zaten mp3 çalmadıktan sonra blaupunkt veya grundig çok da önemi yok bence, neyse burdan cnyt1 arkadaşımdan bi mp3 lü orjinal blaupunkt aldım, kendim takıp kendim söktüm, beklediğimden kolay oldu valla, en önemlisi orjinal olarak konsolda durması ve direksiyon tuşlarını kullanabilmem zaten bence, yoksa pioneer aldırıp takmasını bilirdim, o tuşları da süs diye kullanırdık:)
Bende 2 ay önce ebay.de adresinden sipariş vermiştim, tanıdık Almanya'dan ancak gelebildi :D 180 ytl.ye mal oldu, yarın montajını kendim yapıcam ;)
https://img339.imageshack.us/img339/2812/usbgg6.jpg
arkadaslar bu blaupunk bluetooth aparatinin pda diye tabir ettigimiz cihazlari tanimadigi dorgu mu? kullanan birisi yokmudur?
montaj görüntülerinin paylaşabilirsen bizlerde bilgileniriz.https://forum.grandepuntotr.com/images/icons/icon12.gif Teşekkürler
kendi araç tanıtımımda detaylar mevcut ;)
https://forum.grandepuntotr.com/gara...oth-kit-5.html
Ya arkadaşlar tam olarak media markt ta nedir bunun ismi varsa bir kodu bir numarası yazın allah rızası için eskişehirden sordurucam ama bilmez insan ki böyle, birde izmirde bir yere sordum bizde var dedi orjinal fiatın yeri 240€ dedi adamlar... valla uçukladı bi taraflarım, 200 e alan arkadaşlar bi yardımcı olsun halledelim şu işi yaw:)))
ebay.de adresini açtığınızda ''Alle Kategorien'' yazısının solundaki kutuya 'blaupunkt bluetooth usb ' yazıp 'en' butonuna basarsanız listelenir ;)
Arkadaşlar bugün neyazıkki bende grundig mağduru olduğumu öğrendim, büyük bir ümitle gittiğim izmirdeki fiat yetkili ses sistemi servisi, bluetooth aletini takabilmemiz için blaupunkt olması lazım dedi, benimki grundig miş, sonuç olarak hüsran, yalnız usta bu durumda olan çok mağdur olduğundan, merkez le irtibata geçmiş, içindeki yazılımı değiştirerek çözmezmiyiz diye, şimdilik cevap bekliyorlarmış haftaya cumartesi belli olur dediler, bekleyelim bakalım benim pek ümidim yok ama...varmı arkadaşlar çözüm üretebilecek...
hala almadım şu aletten çıldıracam. bu hafta sonu gidecem mersine alacam koydum kafaya. elinde fazla olan hala yok mu :p
olmazmı hemen :-)
AZ Önce aleti araştırırken buldum hemen paylaşim. benim gibi teknoloji meraklısı ve heyecanı seven biriyseniz siz de bu alete sahipseniz aletinizi güncelleyebilirsiniz. firmware update den tutun yeni özellik güncellemelerine kadar birçok dosyası var. ve okuduklarıma göre bu sayede desteklenmeyen telefonlar destekleniyor hatta ve hatta radyo üzerinde şarkının adının yazması sağlanabiliyor oleyy. :D
Blaupunkt - downloads - Bluetooth-Interface
Not: PDF dosyalarının tamamını mutlaka indirip okuyun. Özellikle güncelleme işlemi için araca takılıp ne yapılması gerektiğini anlatan dosyalar önemli.
Yalnız şarkı isimlerinin yazmaması aletten değilden bizim teypten diye biliyorum(kaynak Cem abi :))
valla bilemiyorum ben sayfayı okuduğum kadarıyla gerekli bişeler yükleniyor alete. bende olsa denerdim hemen. birisi denerse anlarız artık.
hala bir arac kiti alamadim. kararsiz kaldim cok,
yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.
yarattığı fayda ve verdiği keyfi anlatamam :cool0000:
hani, derler ya..anlatılmaz yaşanır.
aynen öyle.
varsın rehber isimlerini göstermesin, arabaya biner binmez..sadece bluetooh'u açmanız yeterli...hemen 3-4sn içinde eşleşiyor..sonrasında ise merhaba keyifli konfor :)
aslında, sesle arama özelliği de var..ama aynı tel.lerdeki gibi bunda da bluetooh üzerinden ses tanıma tatmin edemiyor :S