[]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/224-teype-mp3-player-baglama.html?highlight=ipod[/]
burada konuşulmuştu. kesin olarak denenmiş birşey yok herhalde.
[]https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/224-teype-mp3-player-baglama.html?highlight=ipod[/]
burada konuşulmuştu. kesin olarak denenmiş birşey yok herhalde.
Ipod'u (Sadece Ipod'u) dijital yoldan Blaupunkt ana ünitelere bağlamak için aşağıdaki arabirimi kullanmak gerekiyor. Ipod'da şarkı ileri-geri almak, play/pause yapmak, mix ve repeat yapabilmek (eski tip ana ünitelerde) mümkün. Ancak bizim ana üniteler parça ismini desteklemediği için sadece Track 1,2,3..... şeklinde yazacaktır ekranda.
[]https://www.blaupunkt.com/uk/7607540500_main.asp[/]
arkadaşlar benim dynamik 2006 GP de teyp blaupunkt fakat forumda aux olayına giren arkadaşların koyduğu teyp fotolarında ve yazılarında bahsettikleri cd-fm veya aux diye özel bir tuş yok, cd veya fm e geçmek için aynı tuş üzerinden tıklama sayısına göre geçiş yapabiliyoruz ve aux diye menü gelmiyor ...BU DEMEK OLUYOR Kİ AUX BENİM MODELDE YOK ! BU DOĞRUMU ... YADA şöyle sorayım gp lerde kaç çeşit teyp var sizin bahsettiğiniz kablo bağlayıp aux girişini aktif hale getirme olayı .. hangi modellere uygulanıyor.. ??
BEnim teyp bu ... gp sinde bu teyp ten olan varmı (dynamik modeli) ve bu modele aux bağlantısı yapıp değişik zallanzortlar bağlayabilirmiyiz ? teşekkürler..
Konu kukart tarafından (14/05/2008 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: resim eklemek...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
aux mp3 3.5 jack lı kablo mevcutmuş takma dahil 80 ytl (parça 65 ytl)
NET-1 Elektronik
Timur Teziş
Atatürk San. Sitesi 2.Kısım 6.Sok. No:157 Maslak
(212) 286-2374
(212) 286-2378
bu urunu tavsıye ederım yavas yavas Turkıyeye satısı sunulmaya baslanıcak..
ben dun baladım gayet mukemmel...
Blaupunkt - Accessories - Interfaces - Bluetooth-/USB-Interface
------------------------------------------------------------------------
Bu ürün süper birşey. Fiyatını bilen var mı arkadaşlar?
Yazının üst kısmını konunun ilk kısımlarından alıntı yaptım. Bu ürüne sahip değilim. Ama alacağım araç için düşünüyorum. Duyurulur...
Simdi 6 sayfayi okudum.Özet olarak Aux özelliği varsa bu 20YTL'lik kabluyu alip ,hafif inceltip takmaliyiz değilmi? Bu işi halleden bir arkadaş fotoğraflarla konuyu ozetlerse güzel olur düşüncesindeyim.Çünki 6 sayfayi okuyunca adamin kafasi karişiyor![]()
Birde dikkat edin bazı modellerde şema farklı. ali abi şanslıydı sadece soketi düzeltmek yetti. ama kabloların yerlerinide değiştirmeniz gerekebilir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Arkadaşlar merhaba. Ben de 1.4 active bir GP alarak aranıza katıldım. Benim creative marka bir mp3 playerıom var. eski arabam teypli olduğu için kaset adaptörü ile çok rahat dinleyebiliyordum. Creativi bu arabama takmamamın (masrafsızbir yolu var mı?
1.bu konunun ilk sayfalarında telefon numarası verildi...telefon açın onlara 20 ytl yi havale ile hesaplarına gönderin 1 gün sonra size kargo ile yollarlar. Firma Bosch zati güvenebilirsiniz...)
2. kablo takma işi basit hiçbir servisin para alacağını sanmıyorum. Oto Teypçilerine de gitseniz eminim parasız yaparlar...yani adanada para istemedi kimse)
Ben biraz once sipariş verdim.
02123350723 den Gürani Bey'den siparis verebilirsiniz. (Onur Bey yıllık izindeymiş)
Blaupunkt katalog kodu: 7607897093
Ne olurdu ki şu teybimizin ön yüzüne Usb ve aux girişi konulsaydı...Böyle küçük ayrıntılar düşünülmemesine çok kızıyorum...Sonrada bizi uğraştırıp duruyorlar...
Örnek;
Sony Yetkili Satıcısı Morfare - Sony CDX-GT414U Oto Teyp
Konu nasrettinhoca tarafından (19/08/2007 Saat 17:47 ) değiştirilmiştir.
Ben bu kablodan bende aldim.Fakat dıs kapağı sokemedim.4 deliğe tığ sokup zorladim ,demir tel soktup ,çektim,ne yaptiysam çıkmadi.Bu tığ ile sokerken içeride tırnak gibi birşeymi var.yoksa dısarı doğru zorlamı çekiceğiz?
valla cihan tel soktum ,şiş soktum ,çektim ,ittim çıkmıyor meret![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri