aynen öle mp3 playerını teybine bağlayıp ordan istediğin parçayı açıyorsun
aynen öle mp3 playerını teybine bağlayıp ordan istediğin parçayı açıyorsun
selam bu kablodan nerde bulurum
evet ister mp-3 ıster mp-4 ister cep telefonu bağla
ben cepten mp3 dinliyorum.kabloyuda orjınal soket alıp yaptım 15 lıraya maloldu ısteyene gönderebilirm.
Arkadaşlar kararsız kaldım aux kablo mu yaptırayım yoksa fm transmitterle mi? Hiç fm transmitter kullanmadığım için kalitesi falan nasıldır bilmiyorum kullanan varsa fikir belirtirse sevinirim.
Kablo yaptır bence,fm olayı kötü gördüğüm kadarıyla
ben bir haftasonu oturdum yaptım telefonumu veya herhangi bir mp3 playerı gayette kaliteli bir şekilde dinliyorum. çok özel değil ama ucuz bir çözüm.
arkadaşlar bu uygulamayı İZMİR de kime yaptıra bilirim...
Merhabalar...
Konu itibari ile bir çok arkadaşımızın bu Aux kablo bağlantısı ile ilgilendiğini görüyorum.Teybe Aux girişini yapan firma bunun hazır kablosunu nasıl piyasaya sürmez anlamıyorum.Altı üstü Bir soket bir kablo...24.400 kişi konuyu görüntülemiş herkes muzdarip anlaşılan bu konudan.Yardımcı olacak hazır kabloyu satacak kişi köşe olur gibi geliyor bana...Girişimci arkadaşlara duyrulur...
Arkadaşlar Merhaba
Ben Aux kablosunu hazır alarak hallettim montajını da kendim yaptım.Montaj gayet kolay sadece teybin üzerindeki 4 noktaya sağlam tel vb çubuklarla bastırıyorsunuz.Kabloun sarı soketinin yuvaya tam oturması için tırnağının düzeltilmesi icap edebiliyor.kabloyuda arka boşluktan klimanın arkasından salıyorsunuz.Soketi teybin arkasındaki en sol yere takıyorsunuz bu kadar basit.
Şunu söyleyeyim eğer mp3 çalar veya telefondaki parçanın kalitesi iyi ise süper ses alıyorsunuz teypten.
Şİmdi gelelim kabloyu nerden alacağınıza.
https://www.hepucuzfiyat.com/product_info.php?products_id=40 adresinden alabilirsiniz Aux kabloyu seçerken dikkat edin iki çeşit var siz doğal olarka fiat için olanı seçin (sarı soketli) ve havale ile ödeme yaparken gene bunu açıklamada belirtin.Sitede alt köşede havale bilgilerini girmeniz istenen bölümüde dolurmayı ihmal etmeyin.
Kendiniz iyi bakın...
Arkadaslar Guzel anlatim fakat uretin nerde Birisi Yaptirsin su kabloyuda alallim yaa
Nasil yapilacagi degil nasil alinacagi onemli kardesler mesala istanbulda nereden alacagiz?
Ben ahmet usta ya ulaştım istanbulda sağolsun kablo+montaj ıda yaptı.çok memnunum sorunsuz kullanıyorum
aux kablosu bu adresten temin edebilirsiniz..
Kemal Oto - Blaupunkt Aux Kabloları
https://forum.grandepuntotr.com/kamp...x-kablosu.html
Arkadaslar ben soket ve kbloyu 10 tl ye aldim tamamen orjinal oldu.almak isteyen arkadaslara yardimci olmak isterim.sefakoyde karaca elektronik netten de bulabilirsiniz isteyen olursa tlfonunu veriyorum 0212 541 53 33-0212 540 27 40
aux kablo ve soketı.sefakoyde.www.karacaelektronıc.com
Sonunda bende yaptırdım. Benim teyb grundigmiş ama farketmedi. Resimlerde gösterilen yere soketi taktığımda oldu. Şimdi teyp üzerinden mp3 playerımdaki müzikleri dinleyebiliyorum. :)
güle güle kullanın ..
Bu mesajı özür dileyerek yazıyorum.Biliyorum bazı arkadaşlar sıkıldı bu konudan ama ben aranıza yeni katıldım lütfen kusura bakmayın. Jacklı kablo lehimleme işini hallettim benim sorunum doğru uçları bulmak eğer yardım edebilirseniz sevinirim.
bu sayfa sana yardımcı olur TR`de İLK: Marea Teybine MP3 Çalar Girişi ve ön kapılara 13 cm.lik hop. Yapma (Anlatım ve RESİMLİ)
sadece 13 ile 15. pine direnç bağla gerisine kullanmana gerek yok ben yaptım bizzat çalıştı.
Aux yazısını görebiliyorum ekranımda